Wie is Marina Abramović? Deel I

marina-abramovic000

Klik hier voor tweets 101 t/m 200 – Deel II (onder constructie)

Dit artikel (deel 1, verdeeld over meerdere delen) over Marina Abramović is vertaald van een thread op Twitter, geplaatst door @ElemiFuentes. Deze schrijfster legt heel goed uit wie Marina Abramović is.
Marina Abramović is een kunstenares die onder de internationale beroemdheden zeer populair is. Veel invloed dus…


LET OP: Inhoud kan worden ervaren als SCHOKKEND. Als je geen sterke maag hebt, raad ik je aan dit niet te lezen. Maar om de kunstenaar helemaal te kunnen ‘begrijpen’ moet je alles weten


Laten we beginnen. Elemi schrijft het volgende:

 1. Jullie lijken allemaal een beetje verdwaald omtrent Marina Abramović. Ik dacht dat nadat #pizzagate uitbrak, jullie allemaal al van haar en haar achtergrond wisten, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Dus hier is mijn verhaal over haar:marina-abramovic001marina-abramovic002
  Link: Abramović op Wikipedia
 2. Haar ouders waren ‘nationale helden’ en kregen posities in de naoorlogse Joegoslavische regering.
  Naar eigen zeggen was haar familie ‘Rode bourgeoisie’.Link: The Anarchist Librarymarina-abramovic003marina-abramovic004
 3. Ze bracht verschillende jaren door bij haar zeer religieuze grootmoeder, ging naar de kerk en verrichtte alle noodzakelijke ‘rituelen’.
  Het lijkt erop dat een deel van deze rituelen onder meer veel zweepslagen, pijn, bloedverlies, enz. omvatte.Link: Haar oudoom was Varnava, van de Servisch-orthodoxe kerk.
 4. Varnava Rosić, geboren als Petar Rosić in Pljevlja, had een voorliefde voor het meenemen van jongetjes naar zijn bed.
  De afstamming van Marina is terug te voeren op Rasputin, evenals de Europese royalty en het mysterieuze geheim van de Rozenkruisers.Varnava ging volgens geruchten graag gekleed in vrouwenkledij, hield wilde feesten in het klooster en nam jongens mee naar zijn bed. Pater Georgy Shavelsky, de laatste protopresbyter van het keizerlijke Russische leger en marine, karakteriseerde Varnava in een brief aan pater Vostokov als een sluw en smerig figuur van ongezonde ambitie. Hij zei dat Varnava de biechtvader was van ‘die metselaar graaf Witte en is zelf een atheïst-Matton’. Shavelsky beweerde zelfs dat Varnava een altaarjongen seksueel misbruikt en vermoord had in Kolomna. Zijn lichaam werd ontdekt onder een molenrad.
 5. Wie is de broer van Marina? Niemand minder dan Velimir Abramović.
  Velimir is een bekende filosoof en wiskundige wiens werken voornamelijk bestaan ​​uit het weerleggen van de theorieën van Einstein over elektrodynamica. Hij is ook erg bezorgd over de mogelijkheden van de ‘vele oneindigheden’,
  Link: Velimir Abramović op Facebook.
  Link: Velimir Abramović op Natural Philosophers Wikipedia.
 6. En de werken van Nikola Tesla. Hij is waarschijnlijk een van de weinige individuen die het voltooide werk van Nikola Tesla begrijpt.
  Wat nog belangrijker is, hij is een lid van het “Instituut voor de Wetenschap van de Tijd” (Akademia NOIA).
  marina-abramovic006marina-abramovic007
 7. Wat interessant is aan NOIA, is dat ze zich gingen bemoeien met de studie van “Noösfeer” uit het Grieks “noos, nous” = “intellect” en “sphaira” = “globe”, een figuurlijke envelop van conceptueel denken of reflectieve impulsen geproduceerd door het menselijke intellect.marina-abramovic008marina-abramovic009
 8. Griekse filosofen hebben uitgebreid geschreven over de ‘gedachtenwereld’ en hoe het net zo echt is als de materie of kwantumwereld. Ideeën reizen en verspreiden zich over de hele wereld (positief of negatief). Vandaar dat je uitvindingen hebt over de hele wereld van mensen die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet.
 9. Er is ons echter verteld om deze ‘gedachtenwereld’ of ‘Noösfeer’ te verwerpen. We moeten geloven dat het niet bestaat. Dit is het deel van de realiteit dat door de Cabal wordt gekaapt door ons constant te bombarderen met TV en beroemdheden, dus we gebruiken geen redenering en breiden onze eigen denken niet uit.
 10. Wanneer #QAnon ons zegt te ‘bidden’, betekent dit niet persé in religieuze zin (hoewel degenen onder jullie die dat wel zijn, dit gerust kunnen doen). Het heeft meer te maken met het richten van ons denken en onze gedachten richten op een groter doel.
 11. In een kwantumexperiment zal de uitkomst variëren, afhankelijk van of het wordt waargenomen of niet. In de materie/echte wereld, is de tegenhanger dat acties worden beïnvloed door gedachten. Daarom kan ons ‘bidden’ die ene millimeter betekenen die een kogel van een doel afleidt.
 12. Zo vergezocht als het bovenstaande lijkt, er zijn een handvol laboratoria over de hele wereld die zich toeleggen op het onderzoeken van de effecten die het verstand heeft op alledaagse handelingen/objecten/gebeurtenissen.
  Een snelle zoekopdracht naar “Noosphere”:
  https://noosphereglobal.com/what-we-do/
  https://www.facebook.com/NoosphereLabs/
  https://noosphereengineering.com/en
  https://www.noosphereartlab.com/
 13. Het concept “Noosphere” werd ontwikkeld door drie belangrijke sleutelfiguren: Nikola Tesla, Vladimir Verdansky en Pierre Teilhard de Chardin.
  In de huidige moderne wereld voert het Tesla Instituut nog steeds het onderzoek uit dat door Tesla is opgezet.
  http://www.institutotesla.org/ 
 14. Wat betekent dit alles?
  Wanneer u naar subatomaire deeltjes/basiscomponenten van materie kijkt, kunt u alles tot elektrische ladingen reduceren. Elektronen interacteren met elkaar.
  In dat scenario kun je niet zeggen waar de stoel eindigt en de persoon die erop zit, begint.
 15. Tegelijkertijd hebben we onze eigen gedachten maar ze worden ook beïnvloed door de vraag of de buurjongen in een goed humeur is of niet.
  Dit maakt deel uit van wat wij ‘Globaal Bewustzijn’ noemen.
  Wij zijn één (zo te zeggen). En vandaar “Where we go one we go all” oftewel “Waar één gaat, gaan we allemaal”.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Global_Consciousness_Project
  https://en.wikipedia.org/wiki/Global_Consciousness_Project
 16. Degenen onder u die geïnteresseerd zijn in het onderwerp, adviseer ik wat onderzoek te doen naar het Institute of Noetic Sciences.
  Ik kwam dit een jaar geleden tegen tijdens mijn zoektocht naar de waarheid.
  Het werd mede opgericht in 1973 door voormalig astronaut Edgar Mitchell (geen hippie in zijn kelder!).
  http://noetic.org/
 17. Klinkt nog steeds als lariekoek, toch?
  Wat als ik je vertel dat de realiteit chiraal is? Tegenpolen, yin-yang, materie-antimaterie, hoe je het ook wilt noemen.
  Er is iets dat het lichtspectrum en het zichtbare licht wordt genoemd.
  We zien een aantal bepaalde golflengten en andere die we niet zien.
 18. Dieren zien andere golflengten dan wij. Andere ‘wezens’ bewonen de spectra die wij niet zien. De Grieken noemden ze ‘daimones’ en de moslims noemen ze ‘djinn’. Dit is gedeeltelijk waar het bij #ProjectBlueBeam om draaide.
  https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/viewmarina-abramovic010
 19. Daarom leeft Phil Schneider niet meer. Hij probeerde ons allemaal te waarschuwen, keer op keer.
  Deze oproep was ook NIET NEP: https://youtu.be/ee3bld4lTG0
  Hier is Santilli’s artikel over het onderwerp:
  http://www.thunder-energies.com/docs/ITE-paper-12-15-15.pdf
  Een man ooit voorgesteld voor de Nobelprijs voor Wiskunde, nu in diskrediet gebracht.
 20. Deze gebruiker hier: C. Ervana (YT) https://youtu.be/gro8SHWYfYY
  was de eerste die aankaartte dat Santilli deel uitmaakte van de niet-zo-geheime Orde van Malta (Engels: Knights of Malta).
  Weet jij waar de Orde van Malta echt voor werken/rapporteren? 🤔
  Welnu, het Vaticaan.
 21. Weet je dat het Vaticaan de grootste laboratoria voor astronomie heeft die concurreren met NASA/NSA/ESA?
  Weet jij dat een van de infraroodtelescopen van het Vaticaan op zoek naar ETIS/ buitenaardse wezens Lucifer wordt genoemd (oftewel The Morning Star)?
  http://www.vovatt.org/
 22. Weet je wie nog meer tot de Orde van Malta behoort, naast Santilli, een kerel die uitvinder en wiskundige en scheikundige concepten vond die wedijveren met die van Newton, zo geavanceerd dat slechts een handjevol mensen het kunnen begrijpen? Nou, Marina Abramović natuurlijk!marina-abramovic011
 23. Dus wie zijn de Orde van Malta? Wat doen ze?
  Opmerking: Dit is slechts een vage referentie. Ik heb dit al onderzocht tot uitputting en dit is niet het punt van deze draad.
  Dus smeek ik je, neem mijn woord niet op voor wat ik post.
  Doe je eigen onderzoek!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Orde_van_Malta
 24. Wat heeft het met Marina, die deel uitmaakt van de Orde van Malta, te maken?
  Wat vindt u van haar instituut dat het Nikola Tesla Instituut gedeeltelijk financiert, waar haar broer onderzoek doet naar het VERHOGEN VAN DE MENSELIJKE ENERGIE?
  http://www.institutotesla.org/pdf/NikolaTeslaInstitute%20-%20BioInternet%20-%20Increasing%20Human%20Energy.pdfmarina-abramovic012marina-abramovic013marina-abramovic014marina-abramovic015
 25. Deze energie heeft te maken met die entiteiten buiten het zichtbare spectrum.
  Wat als, aangezien we weten dat de realiteit chiraal is, sommige van deze entiteiten ‘goede’ zijn en sommige ‘slechte’ zijn?
  We voeden ons met koolstof omdat we niet zo ver gevorderd zijn als soort. Wat als andere entiteiten zich voeden met energie?
 26.  Leeg (schrijver heeft hier een kleine vergissing gemaakt in de nummering).
 27. Voordat we de “gekte” in gaan, gaan we terug naar Marina.
  Een kleine samenvatting van haar ‘uitvoeringen’.
  Rhythm 10, 1973 –  ‘Russisch Roulette’ spelen met een mes. Is dit kunst? Al mijn dronken vrienden hebben dit op een of ander moment gedaan. Is zelfverminking kunst?
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Rhythm_0&prev=searchmarina-abramovic016     marina-abramovic017
 28. De energie van extreme lichaamspijn. Ze knipte haar nagels, teennagels en haren, gooide de knipsels in de vlammen. De communistische vijfpuntige ster verbrand. Dit is een satanisch ritueel? Of ook wel Voodoo-rituelen, waarbij ‘duistere entiteiten’ worden opgeroepen.marina-abramovic018marina-abramovic019
 29. Het innemen van medicatie voor patiënten die lijden aan catatonie, gevolgd door medicatie voor gewelddadige schizofrene patiënten.
  Het gebruik van uiterst illegale, zeer gevaarlijke en zeer verslavende drugs is prima als we het ‘kunst’ noemen maar God verhoede dat ik marihuana (een plant) in het openbaar rook.marina-abramovic020marina-abramovic021
 30. Rhythm 0, 1974 # Abramovic
  Zo verneukt als deze voorstelling was, begrijp ik oprecht de verkenning van de menselijke natuur, het individu dat ‘alleen’ handelt en het individu als onderdeel van een ‘groep’ en hoe dat het gedrag verandert.
  Noem ik het echter ‘kunst’?marina-abramovic022marina-abramovic023marina-abramovic024
 31. Rhythm 4, 1974
  Marina naakt in een kamer voor een industriële ventilator. Ze ademde zoveel mogelijk lucht in totdat ze het bewustzijn verloor. Extreme hyperventilatie, eigenlijk. Professionele duikers doen dit. En toch is dit ‘kunst’.marina-abramovic025
 32. Cleaning the Mirror, 1995
  Een vies skelet wassen als een metafoor voor de Tibetaanse doodsrites. echt;
  Hoe zit het met al die paramedici die na de dood lichamen moeten optillen en reinigen? Marina raakt opgewonden van een skelet.marina-abramovic026marina-abramovic028marina-abramovic027
 33. Works with Ulay (Uwe Laysiepen)
  Naakt tegen elkaar op rennen, elkaars gezichten meppen, naar elkaar schreeuwen, een paard vasthouden met een touw, spelen met een slang, rondjes rijden, na 365 ronden gingen ze New Millennium in.
  https://youtu.be/SA_hFywUtHo
 34. Dit moet zogenaamd gaan over het verkennen van psychische energie, transcendentale meditatie en het vermogen van een persoon om het leven van een andere persoon te absorberen, uit te wisselen en te vernietigen. Merk op dat het zich vooral bezighoudt met hermafroditisme.
  Andere uitvoeringen samen:marina-abramovic029marina-abramovic030marina-abramovic031
 35. De relatie tussen Ulay en Marina eindigde in 1988.
  Ze liepen elk 2500 km en ontmoetten elkaar bij de Chinese Muur.
  http://kickasstrips.com/2015/01/lovers-abramovic-ulay-walk-the-length-of-the-great-wall-of-china-from-opposite-ends-meet-in-the-middle-and-breakup/
 36. In 2005 voerde ze ‘Seven Easy Pieces’ uit, waarbij ze 7 artiesten uit de jaren 60-70 creëerde, gedurende 7 opeenvolgende nachten, elk gedurende 7 uur.
  777! Zie je het?
  Plus een van haar uitvoeringen genaamd ‘The Lips of Thomas’
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Easy_Pieces&prev=searchhttps://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=de&u=https://de.wikipedia.org/wiki/Lips_of_Thomas&prev=search
 37. Uit bovenstaande ‘Seven Easy Pieces’ is het interessant om de symboliek en betekenis van 777 te noteren.
  777 heeft een speciale betekenis in alle grote religies over de hele wereld, inclusief de geschriften van Aleister Crowley.
  http://www.ridingthebeast.com/numbers/nu777.php
  http://www.outryder.org/meaning-symbolism-significance-seven-7-77-777-7777/ 
 38. ‘The Artist Is Present’: maart – mei 2010 is een van haar bekendste werken. Ze zat zwijgend in MoMa’s New York gedurende 736 uur en 30 minuten terwijl mensen voor haar zaten met oogcontact. Ze zat tegenover 1545 mensen.
  https://www.moma.org/learn/moma_learning/marina-abramovic-marina-abramovic-the-artist-is-present-2010
 39. Onder de mensen die haar hebben bezocht, zijn er enkele die opvallen:
  Klaus Biesenbach, James Franco, Lou Reed, Alan Rickman, Jemima Kirke, Jennifer Carpenter en Björk.Voordat ik met Spirit Cooking begin, zijn er een paar dingen die ik wil benadrukken.
 40. In haar biografieën vertelt ze de wereld graag dat ze nog nooit getrouwd is. Maar dit is niet waar. Ze heeft twee huwelijken gehad. Eerst was ze getrouwd met Neša Paripović, de Servische kunstenaar, en later trouwde ze met Paolo Canevari, een Italiaanse kunstenaar.
  http://www.kontakt-collection.net/emuseum/view/objects/asimages/People@47/0/title-desc?t:state:flow=c16d9579-f3f6-44cd-b1e4-33b97f1d5dd3
  http://paolocanevari.it/works/
 41. Ze heeft drie abortussen gehad vanwege ‘Because Children Hold Female Artists Back’. Heeft iemand van jullie een probleem met de onderstaande beweringen?
  Want voor mij is het geluid ziek.  Er zijn medische redenen en psychologische redenen, zoals verkrachting. Toch?1 “I had three abortions because I was certain that it would be a disaster for my work,” she said, because it takes so much of her energy already, and, “as we all know, children require lots of energy.”
  Vertaling: “Ik had drie abortussen omdat ik er zeker van was dat het een ramp zou zijn voor mijn werk”, zei ze, want het vergt zoveel van haar energie en “zoals we allemaal weten, kinderen kosten veel energie.”2 “In my opinion [children are] the reason why women aren’t as successful as men in the art world. There’s plenty of talented women. Why do men take over the imortant positions? It’s simple. Love, family, children – a woman doesn’t want to sacrifice all of that,” she said.
  Vertaling: “Ik denk dat kinderen de reden zijn waarom vrouwen niet zo succesvol zijn als mannen in de kunstwereld. Er zijn genoeg getalenteerde vrouwen. Waarom nemen de mannen de belangrijke posities in? Eenvoudig. Liefde, familie, kinderen – een vrouw wil dat niet allemaal opofferen,” zei ze.

  3
  “There are good artists that have children. Of course there are,” she said. “They are called men.”
  Vertaling: “Er zijn goede artiesten met kinderen. Natuurlijk zijn ze er,” zei ze. “Die heten mannen.”
 42. Volgens haar was haar vader een ‘held’. Zijn broer Velimir vertelt ons een ander verhaal. Volgens hem: “Hij was een oud communist, hij werd lid in 1934, maar hij was nooit een held. Marina was een zeer actief lid van de Communistische Partij.”
  https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/2421599/brat-raskrinkao-marinu-abramovic-laze-svoju-biografiju-eto-kaze-da-se-nije-udavala-a-ima-2-braka
 43. Marina heeft een directe relatie met de oude Europese Luciferiaanse huizen.
  Haar familie heeft afstammelingen van het oude huis van Hugh Capet.
  De eerste koning van de Franken – Huis van Capet – was aanhanger van een satanische religie die zich bezighield met mensenoffers en bloedrituelen in de tempels in Parijs.
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Sava&prev=search 
 44. Abramovic’s spirituele gids, is niemand minder dan de Tibetaanse Lama Doboom Tulku Rinpoche. Er is een reden waarom studenten van occultisme/mystiek zich aangetrokken voelen tot Tibetaanse studies.
  Als je niet weet waar duivelsaanbidding vandaan komt, lees deze geweldige draad (Engels): https://threadreaderapp.com/thread/929089870211026944.html
 45. Marina Abramovic haalde $ 2 miljoen op voor een geannuleerd kunstproject, ze heeft geen geld teruggegeven:
  https://nypost.com/2017/11/11/artist-who-raised-2m-for-arts-institute-cancels-proposal-plans-to-keep-money/
  Voor $ 10.000 konden donateurs een Spirit Cooking-avond doorbrengen.
  Voor een $ 1 krijgt de donor een knuffel.
  https://www.kickstarter.com/projects/maihudson/marina-abramovic-institute-the-founders 
 46. Deze rare uitvoering van Marina houdt haar handen boven de urn die Tesla’s as bevat. Arme Tesla moet zich omdraaien in zijn graf.
  http://www.li-ma.nl/site/catalogue/art/marina-abramovic/tesla-urn/8681 
  Bedankt @CarrollQuigley1 hiervoor. Ik wist dit niet.
 47. Spirit Cooking. Wat is het? Dat zou afhangen van wie je het vraagt.
  Sommigen noemen het een kookboek voor afrodisiacumrecepten. De ‘prestaties’ worden getrokken in muren met varkens- en geitenbloed.
  https://youtu.be/3EsJLNGVJ7E
  Wat is er met chocolaatjes, zeevruchten en champagne gebeurd?
 48. Snopes zegt: “Spirit Cooking is nep en er is geen verbinding met ‘elites’.”
  Nu ben ik overtuigd. Dus laten we eens kijken naar die afrodisiacumrecepten, zullen we?
  Zilver is een belangrijk hulpmiddel in Satanische rituelen. Zilveren dolk, zilveren kelk, instrumenten moeten zilver zijn. Zelfs een glas vloeibaar zilver voor ontbijt. Waarom?
 49. Niet zeker of het drinken van zilver zal leiden tot metaalvergiftiging, of zoals sommige ‘New Age Science‘-ers zeggen: “Er zijn voordelen aan de inname van goud en zilver.”
  In deze context wordt zilver echter gebruikt omdat, volgens de paranormale Bijbel, LaVey zegt dat goud een symbool is van…
 50. White Light‘ religies en mag absoluut niet worden gebruikt.
  Goud is een symbool van heiligheid en goddelijkheid, op zichzelf een symbool van de goddelijke bron van alle dingen.
  Zilver is de kleur van verlossing. Satanisme gaat over het bespotten van alles wat goddelijk is in de schepping.
 51. Tesla vertelde ons over het nummer 9.
  9 is het getal der magie.
  Is het getal van voltooiing en uitvoering.
  Het is een symbool van wijsheid en goed leiderschap.
  Het getal van de hemel.
  In het hindoeïsme is 9 het getal van Brahma, de Schepper.
  Pythagoreeërs noemden het de negen “Ennead”
 52. Zie deze links voor ander gebruik en symboliek van het geluksgetal 9:
  http://www.ridingthebeast.com/numbers/nu9.php
  https://en.wikipedia.org/wiki/9
  http://www.greatdreams.com/nine/nine.htm
  https://mysticalnumbers.com/number-9/
  Ook ‘Revolution 9’ van de Beatles, 1968.
 53. Laten we eens kijken naar het volgende recept in het kookboek “Spirit Cooking”.
  Rozenkwarts als ontbijt.
  Obsidiaan voor de lunch.
  Toermalijn voor het avondeten.
  Ondanks dat ik geologisch gezien genoeg leerde om mijn diploma te behalen, heb ik nooit echt veel aandacht besteed aan kristallen/rotsen.
  Link: Rozenkwarts, snelle informatie hierover.
  Link: Obsidiaan, snelle informatie hierover.
 54. Wat hier precies gebeurt… ik heb echt geen idee. Ik weet niet of dit ‘eten’ van kristallen een codewoord is voor iets, of het dient als mediteren of wat dan ook.
  Sommigen van jullie die meer weten over het occulte, willen hierover misschien wat licht werpen. Ik heb nog steeds niet het gevoel van afrodisiacum.
  Link: Toermalijn, snelle informatie hierover.
 55. Essence drankje. Wat is dat in vredesnaam? Het naïeve deel van mij zou zeggen: water. De onderzoekende deel van mij vertelt u dat het MENSTRUATUEBLOED is. Mmm, lekker!
  https://www.thefountainoflife.org/womb-awakening/sacred-menstruation/sacred-menstruation-reclaiming-our-wise-blood/
  https://wn.rsarchive.org/Lectures/19061025p01.html
 56. Nog een recept uit het ‘aphrodisiacum kookboek’ Spirit Cooking:
  “Meng verse moedermelk met verse sperma en drink het op aardbevingsavonden.”
  Zijn jullie al geil?
  Dit is vooral belangrijk om te spotten met ‘The Divine’ of ‘Divine Nature’, afhankelijk van je overtuigingen.
 57. Het bovenstaande recept bevat twee zeer heilige dingen die deel uitmaken van onze menselijkheid. ‘The Seed of Life’ oftewel sperma en moedermelk, Shaddayim (Hebreeuws). De melk die de baby voedt voordat hij de wereld intrekt. De verwijzing naar aardbevingsnachten is zeer opmerkelijk.
 58. Aardbevingen komen van nature voor. Maar de meeste moderne aardbevingen zijn geenszins een natuurlijke reactie van aardse tektonische platen die tegen elkaar stoten of over elkaar heen glijden. (Chili, Haïti, 2010)
  De implicatie hiervan is dat Spirit Cookers voorkennis hebben van dergelijke gebeurtenissen.
 59. “Kijk in de spiegel zolang het nodig is om je gezicht te laten verdwijnen. Eet het licht niet op.”
  Dit is een fascinerend ‘recept’ waarvan de oorsprong teruggaat tot de mensheid zelf. Er zijn talloze experimenten met dit onderwerp gedaan.
  Link: Mindhacks.
 60. Dit is een vorm van meditatie die wordt gebruikt in het oude Sjamanisme, ‘Face Dancing‘ genaamd. Terwijl je je concentreert in de spiegel, zal je gezicht vervormen. Je zult je ware zelf zien, je ouders/voorouders. Je ziet vreemden in de spiegel. Wees niet bang!
 61. Zelfs als de gezichten die je ziet ‘slecht’ lijken of hun grimassen vreemd zijn, wat je ziet is een projectie van je ziel, en dus als je dat ziet, moet je aan je ziel werken en proberen te leven zonder angst. “Angst is de moordenaar” (Dune, F. Herbert)
 62. Maar die projecties zijn niet alleen JOU. Weet dat je geen enkele persoon bent. Wij zijn een web van licht en energie. Allemaal verweven. We zijn allemaal voorouders, onze buren, onze vrienden en onze vijanden.
  Verleden, heden en toekomst worden één.
 63. Naarmate je je angst overwint en beseft dat er meer in je ziel zit dan alleen het eigenbewustzijn, zul je een groot gevoel van zelfacceptatie en zelfvertrouwen ontwikkelen. Waardering voor alle vibrationele dingen.
  Link: Law of Resonance.
  Link: Vibratie.
 64. Waarom zegt Marina ons niet ‘het licht op te eten’?
  Het accepteren van het licht betekent het accepteren van de ‘heelheid of eenheid’ van ons met het universum en alle levende en aangeboren dingen.
  Het niet accepteren betekent naar de duisternis gaan, die wezens accepteren die in het onzichtbare rijk leven.
 65. Ik besefte hoe esoterisch dit klinkt. Onderzoek en denk:
  We zien geen golven, zwaartekracht of subatomaire deeltjes maar we kunnen ze meten. We zien (nog) geen zwarte gaten of pulsars, maar we weten van hun bestaan omdat ze invloed hebben op andere lichamen. Bacteriën/virussen die we niet zien.
  marina-abramovic032
 66. Vanaf hier begint het ‘leuke spul’. Wat je hier onder het mom van ‘conceptuele kunst’ ziet, is niets meer dan een verzameling magische heidense rituelen die verbonden zijn met de maan en Lucifer. Deze anon geeft hier een simplistische, maar beknopte uitleg:
  Anonymous  
  “Spirit cooking refers to a magical ritual called drawing down the moon to conceive a moonchild at a specific place and time chosen for astrological reasons. The moon is the Light Bearer of the night, or in Latin, Lucifer of the night. In other words Satan. The idea is roughly that Satan is summoned to posess the man (rather like Voodoo posession) and Satan fucks the vessel of blood, i.e. Holy Grail, I.E the vagina of the girl leading to the womb (cup) where the semen and blood are mixed, i.e conception occurs. This is the first stage in creating a person to do a specific job in a GRAND CONSPIRACY. Of course the child is raised by carefully chose parents and tutors in order to be extremely competent at the chosen task, even more so than they can normally create with Satanic Ritual Abuse.
   
  This has been done again and again. We know for sure that Barbara Bush was a moonchild conceived with the semen of Aleister Crowley. We suspect that Barack Obama was also, although a different father, namely Pak Subuh. But we are missing some links in the chain for Hussein.
   
  Remember I said this is a GRAND CONSPIRACY? These people are conspiring to rule the world under something they call the Natural World Order which is a rigid pyramidal system of control with a small group of Illuminated ones at the cap of the Pyramid, who are the only ones free to think and choose what is done on this planet. The Georgia Guidestones give an outline of how a Natural World Order would function but they conveniently leave out details such as what is done with surplus population.
   
  Much of this plan has to be kept secret from the sheep or they will not consent to it. Therefore, since this is a real CONSPIRACY some veil must be created to entangle anyone who stumbles on the work in progress. This is called “Conspiracy Theory”. When anyone raises the issue of a conspiracy they are branded a Conspiracy Theorist and by means of predictive programming, the sheep have been conditioned to recognize a conspiracy theorist as a crazy nutcase who you can simply ignore.
   
  Marina is one of the High Priestesses at the heart of this CONSPIRACY because she is a specialist in summoning Satan and doing the Moonchild ritual.
   
  But we can defeat them by exposing their actions. We don’t necessarily have to call it a conspiracy, and because of the protective spell they have cast over us, it would be better to not mention conspiracy at all, to not paint a full picture of the conspiracy. Only unveil things in bits and pieces because we can BREAK THE CONSPIRACY SPELL when a member of the public looks at the unveiled evidence and thinks to themselves, My God this is a conspiracy. When the idea comes to them based on evidence it breaks the spell of “conspiracy theorist”.
   

  By the way, unveiling in Greek is Apocolipsis. Get it? Apocalypse? It is not about death and destruction. It is about the Great Awakening and seeing with Eyes Wide Open”

   

  Vertaling:

   “Spirit Cooking verwijst naar een magisch ritueel genaamd the “drawing down the moon” om een ​​maankind te verwekken op een specifieke plaats en tijd gekozen om astrologische redenen. De maan is de lichtdrager van de nacht, of in het Latijn, Lucifer van de nacht. Met andere woorden Satan. Het idee is ruwweg dat Satan wordt opgeroepen om de man te bezitten (in plaats van Voodoo-bezit) en Satan n**kt de “drager van het bloed”, dat wil zeggen Heilige Graal, de vagina van de vrouw die naar de baarmoeder (beker) leidt waar het sperma en bloed worden vermengd, met andere woorden: bevruchting. Dit is de eerste fase in het creëren van een persoon om een ​​specifieke taak uit te voeren in een GROTE SAMENSTELLING. Natuurlijk wordt het kind grootgebracht door zorgvuldig gekozen ouders en mentoren om uiterst bekwaam te zijn in de gekozen taak, zelfs meer dan ze normaal kunnen creëren met satanisch ritueel misbruik.

  Dit is keer op keer gedaan. We weten zeker dat Barbara Bush een maankind was, verwekt met het zaad van Aleister Crowley. We vermoeden Barack Obama ook, hoewel van een andere vader, namelijk Pak Subuh. Maar we missen enkele schakels in de keten voor Hussein.

  Weet je nog dat ik zei dat dit een GROTE SAMENZERING is? Deze mensen spannen samen om de wereld te regeren onder iets dat zij de ‘Natuurlijke Wereldorde’ noemen, wat een rigide piramidaal systeem van controle is met een kleine groep ‘Verlichte’ aan de rand van de piramide, die als enigen vrij zijn om na te denken en te kiezen wat wordt gedaan op deze planeet. De Georgia Guidestones geven een overzicht van hoe een natuurlijke wereldorde zou functioneren, maar ze laten handig details weg zoals wat wordt gedaan met overtollige bevolking.

  Veel van dit plan moet voor de ‘schapen’ geheim worden gehouden, anders zullen ze er niet mee instemmen. Daarom, omdat dit een echte SAMENZWERING is, moet er een sluier worden gecreëerd om iemand te verstrikken die struikelt over het lopende werk. Dit wordt “Conspiracy Theory” genoemd. Wanneer iemand de kwestie van een samenzwering aan de orde stelt, worden ze een Conspiracy Theorist genoemd en door middel van voorspellende programmering zijn de ‘schapen’ geconditioneerd om een ​​complottheoreticus te herkennen als een gekke idioot die je eenvoudigweg kunt negeren.

  Marina is een van de Hogepriesteressen die centraal staat in deze SAMENZWERING omdat ze een specialist is in het oproepen van Satan en het doen van het Maankind-ritueel.

  Maar we kunnen ze verslaan door hun acties bloot te leggen. We hoeven het niet noodzakelijk een samenzwering te noemen, en vanwege de beschermende betovering die ze over ons hebben uitgestort, zou het beter zijn om helemaal geen samenzwering te noemen, om geen volledig beeld van de samenzwering te schetsen. Open de dingen alleen in stukjes en beetjes, want we kunnen de SPRAAKACTIVITEIT BREKEN als een lid van het publiek naar het onthulde bewijs kijkt en denkt bij zichzelf, mijn god, dit is een samenzwering. Wanneer het idee op basis van bewijs tot hen komt, verbreekt het de betovering van “complottheoreticus”.

  Trouwens, onthulling in het Grieks is ‘Apocolipsis’. Snap je? Apocalypse? Het gaat niet om dood en vernietiging. Het gaat over het Grote Ontwaken en het zien met ‘Eyes Wide Open'”

   

 67. Veel van deze rituelen houden verband met de conceptie van een ‘maankind’. Hij heeft gelijk als hij zegt dat Barbara Bush & Obama ‘maankinderen’ zijn (we hebben dit eerder onderzocht). Hillary Clinton is ook een maankind dat is verwekt om ‘de hoer van Babylon’ te zijn.
  Link: Why Hillary doesn’t sweat.
 68. Hoe werkt het ‘afrodisiacum’ voor jullie?
  Raak je al seksueel opgewonden van Spirit Cooking?
  Het laatste citaat is van Abramović zelf. Ze is de Hogepriesteres in deze puinhoop. Maar we zullen daar verder op ingaan.
 69. Het snijden in vingers, zeggen sommigen, heeft te maken met de oude Egyptische mythe van Osiris, de god van de onderwereld en de doden. Osiris was vermoord en in 14 stukken gesneden. Zijn zus Isis ging op zoek naar hem. Zij vond alles behalve zijn fallus, opgegeten door een vis.
  Groene huid? Reptilians?marina-abramovic034marina-abramovic033marina-abramovic035marina-abramovic036
 70. Anderen, voornamelijk de Mainstream Media, zullen je vertellen dat FISH 14 een verwijzing is naar de wereldwijde doelen gesteld door… verrassing: de VN. Een van de meest kwaadaardige organisaties die er zijn. ‘Global Goals’ no. 14 heeft te maken met het behoud van leven onder water (psirens?) Maar is dat zo?marina-abramovic037marina-abramovic038marina-abramovic039marina-abramovic040
 71. Laten we teruggaan naar ‘kunst’. Dit specifieke ritueel lijkt heel gewoon te zijn onder beroemdheden/elites. Ik heb hier veel foto’s van gezien. Zie o.a. de foto van John Podesta hierboven.
 72.  Een van de andere rituelen heeft te maken met het ‘oog van Horus’ en met een ‘zwart oog’. Snelle referentie nu, we komen hier later op terug.marina-abramovic040marina-abramovic042marina-abramovic041
 73. Er zijn sommige stammen die het afsnijden van vingers gebruiken als een middel om te rouwen (ik huil het liefst).
  Binnen de Satanische gemeenschap zijn er nog vele andere redenen:
  1… Vermijd identificatie.
  2… Souvenir.
  3… het ondertekenen van documenten om de ziel aan de duivel te geven.
  4… Word rijk met hulp van boze geesten.
 74. Andere Satanische rituelen omvatten:
  5… Verwijderen van spijkers uit vingers
  6… Naalden plaatsen onder vingernagelsDus ja, het lijkt allemaal op ‘plezier en spelletjes’.
  http://endritualabuse.org/satanism-and-ritual-abuse-archive/
 75. Het volgende ‘afrodisiacum recept’:
  “Frisse ochtendurine strooien over nachtmerries.”
  Ik vraag me af wiens nachtmerries? Onze eigen of die van de martelende kleine kinderen?
  Urinetherapie heeft verschillende toepassingen en het gebruik ervan kan duizenden jaren worden gevolgd.
 76. Sjamanen, Tibetanen, Siberiërs, Japanners. Het op grote schaal urine drinken zou ervoor zorgen dat men “Amanita muscaria”, een soort halogeenschimmels of verwante variëteiten, binnenkrijgt. Dit produceert een hallucinogeen effect. Het wordt echter niet volledig door het lichaam verwerkt maar veel wel.
 77. Vandaar dat men het in een pot opvangt en buiten neerzet. De volgende persoon zal dit drinken en opnieuw opvangen zodat de volgende persoon het kan drinken. Het proces kan tot 5-6 keer worden herhaald.
  Link: When Gods drank urine.
 78. Urine wordt ‘het water van het leven’ genoemd. Naar verluidt reinigt het het lichaam en geneest allerlei algemene ziekten.
  In de praktijk van ‘hoodoo’, is urine gebruik voor liefdespreuken als een vervanging van menstruatiebloed. Het kan ook geluk brengen, afhankelijk van hoe het wordt gebruikt.
  Link: Occult Treasures.
 79. Het belangrijkste is dat als een vijand je ‘water’ steelt, hij het tegen je kan gebruiken om je allerlei soorten schade toe te brengen (nefritis, nierstenen, tractische problemen).
  Het lijkt erop dat het verslavend kan zijn. Ik weet niet of dit is vanwege de a. muscaria of de productie van onze eigen chemicaliën.
  Link: Urine Therapy.
 80. Veel “natuurlijke” en “homeopathische middelen” en “New Age” bullshit beweert dat urinetherapie alles van kanker tot lupus geneest, tot elke andere ziekte waaronder het geven van een geweldige huid. Ik heb niet gekeken naar de juistheid van deze beweringen vanuit een wetenschappelijk bewezen perspectief.
  http://www.healingcancernaturally.com/urine-therapy.html
 81. Meteorieten, ook wel de ‘stenen van de hemel’ genoemd, zijn van groot belang in alle culturen over de hele wereld sinds mensenheugenis.
  Dit (speculatie) is misschien gebonden aan een wetenschappelijke hypothese die zegt dat ‘het leven’ op aarde begon omdat de ‘vonk’ uit de lucht kwam (meteoriet).
  http://www.meteoritemarket.com/legend.htm
 82. Meteorieten schijnen vele metafysische eigenschappen te hebben.
  Interessant is dat een soort glasachtige silica-rots ongeveer 15 miljoen jaar geleden in Zuid-Duitsland/Tsjechië werd gevormd door een meteoriet. Dit wordt Moldaviet genoemd. Er is een verborgen occulte geschiedenis voor Moldaviet.
  https://www.jewelexi.com/gemstones/meteorite
 83. De ‘Emerald Tablets’ (geheime kennis van alchemie en hermetische traditie) zouden van Moldaviet zijn gemaakt. En zo ook de Heilige Graal. De edelsteen die van Lucifer’s kroon viel na geraakt te zijn door het zwaard van Aartsengel Michael, zou Moldaviet zijn.
  http://www.patheos.com/blogs/matauryn/2017/07/15/moldavite/
 84. Boeddhistische legendes zijn ook gekoppeld aan Moldaviet en dat geldt ook voor de Stone of Jupiter die Diana draagt.
  http://www.patheos.com/blogs/matauryn/2017/07/15/moldavite/
  In de moderne Islam, moslims hebben een bedevaartritueel rond de Kaaba Black Stone, gelegen in Al-Masjid al-Ḥarām, de grote moskee van Mekka.
  Link: Black Stone.
 85. Ik vergat te schrijven dat Kaaba gekoppeld is aan meteorieten.
  Ik ga ‘kubussen’ over de hele wereld en de verbindingen tussen Masjid al-Haram en de Joodse Tempel overslaan.
  Link: Overeenkomsten tussen Masjid al-Haram en de Joodse Tempel.
  Dit alles is belangrijkom te weten, het is de achtergrond van deze zogenaamde ‘afrodisiacumrecepten’.
 86. Ik vermoed dat dit de sporen zijn van de heidense rituelen op 1 mei, halverwege de lente-equinox en de zomerzonnewende.
  In de meestvoorkomende tradities wordt een vreugdevuur aangestoken en zal er vee tussen deze vuren worden gestuurd.
 87. Mensen zullen ook al lopende feesten rondom deze vuren en assen worden over de gewassen gesprenkeld en offers zullen worden gegeven aan de bovennatuurlijke schepsels van Aos Sí.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Beltane
  Soortgelijke gebruiken werden in heel Europa gehouden. Sommige wetenschappers zeggen vanwege vruchtbaarheid, geluk, enzovoorts.
 88. Vanuit een satanisch perspectief denk ik dat dit teruggaat tot de Kanaänieten. Hun rituelen/offeringen overleefden “vermomd”onder vele gedaanten (Feniciërs, Egyptenaren, enzovoorts).
  “Zoveel bloed in de tempel dat zelfs Satan zelf kwam om het te zegenen.”
 89. Vulkanen zijn altijd in verband gebracht met dood, vernietiging en de komst van ‘donkere goden’ naar de aarde.
  Kinderen werden gewoonlijk opgeofferd aan vulkanen om de wraak van welke God dan ook te vermijden. In Kilauea worden nog steeds offers achtergelaten rond de krater van Halemaumau voor de godin Pele.
  Link: Het verhaal van Pele.
 90. Voordat je doorgaat met het ‘Spirit Cooking‘ ‘lustopwekkend kookboek’, klinkt wat je tot nu toe gelezen hebt als ‘kunst’? Of klinkt het als obscure occulte rituelen (geschilderd met dierlijk bloed, laten we niet vergeten) uitgevoerd in de openbaarheid (musea, enz.) als middel om duistere entiteiten bijeen te roepen?
 91. De navel is de bron van leven voor een foetus en is verbonden met de navelstreng.
  Hier geloof ik dat het ‘luisteren naar de hartslag van een hond’ betekent alsof hij doodgaat. Opmerking: slaven worden vaak aangeduid als honden dus dit kan heel goed verwijzen naar een mens.“Spit inside your navel
  until the lake is filled
  lie motionless
  listen to the heartbeat
  of a dog.”Vertaling:“Spuug in je navel
  tot het meer is gevuld
  lig roerloos
  luister naar de hartslag
  van een hond.” 

  marina-abramovic043

 92. Agrippa verbindt de navel (zie de afbeelding hieronder) in zijn ‘drie boeken van occulte filosofie’ die leiden naar wat we ‘heilige geometrie’ noemen. Lees dit voor alle details:
  Link: De geometrische eigenschappen van twee cijfersmarina-abramovic044
 93. Gewoon een gedachte: wat als het symbool van de vrijmetselaar echt een navel is? Trouwens… G = gnosis = kennis = 3.
  Lees dit voor een uitstekende uitleg over de letter G.
 94. Betreft mijn speculatie hierboven, voeg dit artikel toe aan je leeslijst.
  Geweldige vangst @DatBea23, bedankt!
 95. ‘To be consumed on a solar eclipse’
  Niet zeker of dit ‘te consumeren bij een zonsverduistering’ te maken heeft met de bovenstaande recept of de volgende hier:
  ‘3 glasses of water
  that a ruby has been soaking in for 3 days
  1 pomegranate’
  Robijnen zijn altijd al een talisman geweest. 3 glazen water. 3 dagen.
  Het lijkt bijna alsof er een verbinding is met nummer 3.
 96. Zoals de andere hierboven genoemde kristallen, hebben robijnen ongetwijfeld metafysische, helende eigenschappen. Is het toeval dat Marina dit allemaal weet? http://www.shimmerlings.com/gemstones/ruby/marina-abramovic045
 97. Uit het recept: ‘Neem 13 bladeren van ongesneden groene kool’13 is een krachtig magisch getal binnen de occulte gemeenschap. Er is veel aan dit aantalverbonden, dus ik zal een paar voorbeelden geven om je te begeleiden. Maar doe je eigen onderzoek, mensen!
  Triskaidekafobie: angst voor/vermijding van het getal 13.
 98. Laten we naar andere betekenissen van 13 kijken…
  Nog iets met 13; het zou ‘rebellie’ moeten betekenen.
  Twaalf jaar dienden ze Chedorlaomer en in het dertiende jaar rebelleerden ze.
  – Genesis 14: 4
  Vraag me af of dit te maken heeft met het laatste deel ‘eet vlak voor de aanval’.marina-abramovic050marina-abramovic046marina-abramovic047marina-abramovic048

  marina-abramovic049

 99. ‘13.000 gram jaloezie’
  Hier heb ik wat meer moeite mee. Hoewel zaken als EEG, ECG of GSR, fMRI, PET, SPECT, MEG en fNIRS kunnen worden gebruikt om bewustzijn en emoties te meten, is geen van hen alleen 100% betrouwbaar.
  marina-abramovic050
 100. De enige verwijzing naar 13.000 die voor mij logisch is, is het einde van de ‘Laatste IJstijd’.‘stoom in een diepe ijzeren pot’ (ook bekend als ketel)
  Link: Ketel.

BINNENKORT MEER…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s