Is deze generaal Q?

milley

Volgens lekken van de Russische inlichtingendienst staat US Army Generaal Mark Milley, de topofficier van de dienst, bovenaan de lijst van mensen die zij als Q beschouwen. Hij werd zaterdag door president Trump genomineerd als de volgende voorzitter van de Joint Chiefs. Hij wordt beschouwd als uniek onder hogere militaire officieren omdat hij niet naar een van de militaire dienstacademies ging, maar naar Princeton University.

Eens werd hij beschouwd als ongeschikt als de Joint Chiefs Chairman, maar de president vindt hem leuk en vindt dat hij “een zeer goede onderhandelaar” is, zei Trump , “ik kon in zijn ogen kijken als ik praat over de kosten van die bommen. Hij is goed in het gooien van hen, maar hij is ook goed in het prijzen van hen. Juist? Ik zie het.”

Generaal Milley is een praatgrage, vaardige officier die contact lijkt te maken met president Trump. Men heeft gezien dat ze hebben genoten van elkaars gezelschap en soms samen lachend een grapje delen.

Milley heeft gewaarschuwd dat Rusland en China “wolken voor een komende storm” vertegenwoordigen voor de Verenigde Staten. Hij zei onlangs ook: “De oorlog in Afghanistan is 17 jaar oud en nu zijn er stormwolken ‘aan de horizon’, waarbij de storm-analogie meer dan eens wordt gebruikt.

Milley heeft ook een reputatie voor een krachtig intellect: naast het verdienen van de groene baret van de Special Forces, ging hij niet alleen Princeton maar ook naar Columbia University.

Milley heeft vaak benadrukt dat de soldaten en officieren de Amerikaanse grondwet dienen, niet een politieke partij of figuur.

“Wij zijn het enige leger ter wereld dat geen eed aflegt aan een koning, een koningin, een dictator, een president”, vertelde hij deze zomer tijdens een toespraak in New Jersey. “We leggen geen eed af aan een land. We leggen geen eed af aan een stam of een stuk grond. De kern van het leger is dat we ons inzetten voor u, de burgers. We zijn bereid om te sterven voor een idee.”

Tijdens een toespraak van twee jaar geleden zei generaal Milley dat de aanwezige officieren voor uitdagingen in de 21e eeuw zullen staan ​​die in voorgaande jaren niet zijn geëvenaard.

“Je zult te maken hebben met hybride legers . Je zult te maken hebben met kleine groene mannen.”

Of het nu de leider van QAnon is of niet, generaal Mark Milley heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verwijderen van ontrouwe Amerikaanse militaire officieren, te beginnen bij luitenant-kolonel Willie Newson, de commandant van de 165th Airlift Wing. Newson werd gearresteerd wegens kindermisbruik.

Andere mogelijke Q-kandidaten zijn:

US Navy Vice Admiral Scott A. Stearney, de commandant van alle Amerikaanse militaire gevechtseenheden in het Midden-Oosten.

Luchtmachtgeneraal Michal Hayden, de hoogste spionnencommandant van Obama-Clinton regimes.

Marine General John Kelley waarvan we nu weten dat hij niet langer Chief of Staff van het Witte Huis is. Maar de Russische inlichtingenanalisten geloven dat hij heeft bijgedragen aan de bevelvoering over de aanstaande krijgswetten die Trump binnenkort zal ondertekenen.

Bron: News From The Perimeter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s