QAnon: Info – Onderzoek – Discussie

pepe-soldier-nlQAnon, Gele Hesjes, Pepe the Frog, demonstraties, waar gaat het allemaal over? Het journaal en de grote kranten schrijven er niet of nauwelijks over. Ze willen niet dat je ‘ontwaakt’. Zij hebben opdracht gekregen van onze regering en de EU volgens het Mockingbird Media principe. Mark Rutte wil vriend blijven van de EU want dat levert hém geld op en daarom wordt het volk de mond gesnoerd en moeten wij verplicht betalen middels belastingen aan de EU met daarin ongekozen criminelen. Europa ontwaakt nu ook, net als de Anons van de Q-beweging.

Er staat iets groots te gebeuren. Het gaat knallen zoals wij van Q vernemen, we weten echter niet precies wanneer. Dit is de tactiek van Trump om de vijand het Plan niet te tonen. Alle schaakstukken staan op z’n plek.

Wij, het volk, moeten de anderen wakker maken en opvangen. Dat is wat de Anons en de Gele Hesjes doen. Zijn protesteren tegen de corruptie, globalisme en alle andere onderdrukkende zaken. Al zijn zij niet één beweging, zij zijn nauw met elkaar verbonden. Pepe the Frog is oorspronkelijk een figuur uit een internetstrip maar is nu vooral de mascotte van de ‘ontwaakten’ op platform 8chan. Links zal zeggen dat het staat voor “extreem-rechts” en daarmee natuurlijk angst wil aanpraten. Laat je niets wijsmaken en ga zelf op onderzoek uit. Het staat nu voor de Q-Army.

Nu in de VS: Inmiddels denken de Democraten de macht te hebben omdat zij de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden hebben. De Republikeinen hebben echter de meerderheid in de Senaat wat het doel was van Donald Trump. Ook heeft Trump al zijn troefkaarten nog in de hand. Onder de Anons is ook bekend dat Trump zijn muur kan bouwen met geld van Defensie door een National Emergency af te roepen. De US Army Corps of Engineers (Red Castle) zal de muur bouwen als Nancy Pelosi en Chuck Schumer vandaag in Camp David geen deal sluiten. Trump heeft hen genoeg kansen gegeven maar ze werken niet mee. Wel willen ze miljarden geven aan Foreign Aid (Ontwikkelingshulp) voor onder andere abortus onder het mom van Planned Parenthood. Van Q weten wij ook dat dit ontwikkelingsgeld verdwijnt via slush funds en uiteindelijk weer in de zakken komt van de globalisten met George Soros voorop in de rij.

Nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal? Wil je meer weten? Hierover discussiëren? Of juist met ons samenwerken (informatie verzamelen en delen)? Dan nodigen we je uit(*) om je aan te melden op onze Discord Server. Wij hebben hier een uitgebreide mappenstructuur aangemaakt met informatie om straks de reddelozen te informeren want als straks de spreekwoordelijke bom barst, zullen de ontwakenden zich afvragen wat er in ’s hemelsnaam aan de hand is en hoe het zover heeft kunnen komen. Zij moeten geïnformeerd worden om alles te kunnen begrijpen.

Onze Discord Server kun je bereiken op: https://discord.gg/5CsxXw2

Als je nog geen Discord gebruikt:

 • Ga naar https://discordapp.com/ of klik hier (de handleiding hieronder is voor als je via discordapp.com gaat).
 • Klik op “Open Discord in your browser”
  2019-01-10 02.37007764
 • Maak een (anonieme) gebruikersnaam aan, lees de Terms of Service door op die woorden te klikken, daarna het vakje aanvinken en op de blauwe pijl klikken.
  2019-01-10 02.42007766
 • Maak dan een keuze tussen e-mail of telefoon om te verifiëren en volg de aanwijzingen in het scherm.
  2019-01-10 02.44007767
 • Als je eenmaal door het aanmeldingsproces heen bent, kom je in Discord.
  Het is belangrijk je gebruikersnaam te claimen. Dan ben je er zeker van dat je je naam en het 4-cijferige nummer naast je naam behoudt én het onthoudt de servers waar je je hebt aangemeld.
  Om je account te claimen klik je bovenaan op de “Resend” knop. Volg weer de aanwijzingen op het scherm.
 • Aanmelden bij onze server doe je als volgt:
  Links in je scherm zie je een groot plusteken in een cirkel. Klik daarop.
  2019-01-10 02.55007768
  Je ziet daarna het volgende, klik op “Join a server”:
  2019-01-10 02.56007769
  Daarna vul je https://discord.gg/5CsxXw2 in op de blanco regel en klik je vervolgens op “Deelnemen”.
  2019-01-10 02.57007770

  Let op: gebruik deze URL: https://discord.gg/5CsxXw2, niet die in bovenstaand voorbeeld.
 • Je komt nu terecht op KU-EN-EL.
  Vergeet niet het adres aan je favorieten toe te voegen.

Als je al wel Discord gebruikt: Voeg de bovenstaande URL toe aan je lijst van servers.

 

* Opmerkingen:

Het is héél belangrijk om te begrijpen wat de OORZAAK van alle ellende in de wereld is. Wie zit erachter, hoe hebben zij de macht in handen (gekregen) en hoe wordt dit nu aangepakt.

Wij laten op onze server geen discriminatie toe, geen racisme, geen geweld, geen oeverloze discussies over immigranten/Islam. Dit zijn allemaal gevolgen van hoe de Cabal te werk is gegaan. Dit moeten wij mensen leren te begrijpen. Wij adviseren je je open te stellen voor andere meningen en anderen met respect te benaderen. Ruziezoekers en trollen worden direct verwijderd van de server.

Aangezien wij over de vreselijke gevolgen berichten met vaak schokkende beelden, is het verstandig 18 jaar of ouder te zijn. Wij kunnen niet controleren hoe oud iemand is, je bent immers anoniem. Wij laten dit aan jouzelf over.

Wij hopen je snel te zien op KU-EN-EL.

Een gedachte over “QAnon: Info – Onderzoek – Discussie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s