Samen sterk(er)

Het wordt zo vaak gezegd: “Samen sta je sterk” maar voor wat betreft de Q-beweging in Nederland is hier nog weinig van te merken.

Velen hebben echt al gehoord van Qanon, The Great Awakening en/of de Gele Hesjes-beweging maar denken dat het een hobby is van complotdenkers. Dit komt mede door de media die dat idee graag de wereld inhelpt en de massa proberen af te schrikken. Zodra er een bericht over een actie naar buiten dreigt te komen of er is een actie, dan zetten zij Anons neer als: verward, onruststokers en/of gekke complotdenkers. En met succes want wij als Anons worden inderdaad door familie, vrienden en collega’s als zijnde gek verklaard.

Maar als voor gek verklaren niet helpt, wordt door politie het dragen van een geel hesje verboden. Dit gebeurt dus in een ‘democratisch’ land! We zien het nu in Franrijk. De politie draait volledig door. Er is een ongeschreven regel dat de politie geen mensen onverwachts van achteren met onbeschermd hoofd mag aanvallen en daar even een wapenstok op laat kletteren. Toch is dit een paar keer op de livebeelden waargenomen. Mensen protesteren omdat zij de beslissingen die hun gekozen regering neemt, niet kunnen waarderen. In een democratisch land mag je daarom en daartegen protesteren. Dat democratisch recht wordt nu met traangas en een wapenstok de mensen ontnomen. En als wij verder niets doen, wacht ook ons dat lot! Het probleem voor ons is echter dat het nieuws over de Gele Hesjes in Frankrijk en andere landen ons bewust wordt onthouden. Gelukkig hebben we Youtube (nog) waar wij elke zaterdag weer de gebeurtenissen volgen.

Sinds 1 april 2019 hebben wij welgeteld 17.307.386 mensen in Nederland. Daarvan zijn er ongeveer een MILJOEN onder de armoedegrens. Dat op zich is al een reden om de criminele organisaties (Cabal) aan te pakken. Maar het houdt ook in dat 16.307.386 mensen het wel redelijk tot goed hebben in dit land. Wat zal hun het een reet schelen wat er verder in de wereld gebeurt. En deze gedachte wordt natuurlijk ook weer in stand gehouden door nepnieuws van onze eigen MSM. De entertainmentindustrie zorgt dat je elke avond naar die glazen buis staart, al is het een testbeeld. Dus het idee dat mensen meer geïnteresseerd raken in de Q-beweging en daar voor openstaan, is te hoog gegrepen. Zij hebben het over het algemeen te goed. Wat wij wel kunnen doen, is het meer duidelijk maken. Wat kunnen wij nu doen? Ten eerste erover praten op Discord en 8chan. Brainstormen! Dat gebeurt echt te weinig! Samen zijn we zoveel sterker! Praat met ons mee, deel je ervaringen en kennis!

Ons adres op Discord: https://discord.gg/5CsxXw2

Nederlands ‘broodje’ op 8chan: https://8ch.net/qresearch/res/5794762.html

Het adres van 8chan verandert zodra er een nieuwe thread komt. Let dan op de afbeelding. De Nederlandse threads hebben altijd de volgende afbeelding in de catalog staan:

DONKER-NAAR-LICHT07

3 gedachten over “Samen sterk(er)

  1. Ik kan de inhoud van bovenstaand artikel alleen maar onderschrijven. Door een artikel te maken met de titel “De stille oorlog” heb ik geprobeerd mijn voormalige militaire collega’s te activeren. Het resultaat was bedroevend. Met de beweegreden ‘dit is niet mijn ding’, ‘zal wel een studenten grap zijn’, ‘dit is propaganda’ en ‘ik zoek het zelf wel uit’ werd ik afgeketst. Dat was een jaar geleden en nog altijd wenst men ‘schaap’ te blijven. Alleen een collega, mijn vrouw en een van mijn drie kinderen zijn geïnteresseerd. Dit probleem is wereldwijd daarom hebben Anons afgesproken in ieder geval de ‘schapen’ op te vangen wanneer de waarheid boven water komt. Ik blijf overigens hardnekkig door regelmatig video’s te delen met mensen waarvan ik denk dat ze toch een beetje op de hoogte willen blijven.
    WWG1WGA

    1. ik heb de zelfde ervaringen. het is moeilijk om mensen in te lichten, ook ik stuur veel rond. ben er al 2 jaar mee bezig, wat ik nu al weet dat zullen vele mensen in sjok brengen. ik hoop dat de mensen snel zullen wakker worden .

  2. Ja peter, het is diep triest gesteld met de mensen.Zelfde laken een pak .Mijn familie luisterd af en toe uit beleefdheid en beginnen dan over e nieuwste serie op tv.Ik blijf ook sturen en informeren waar ik maar kan, ik heb echt behoefte om samen te werken , om mezelf en elkaar te blijven motiveren.Ik heb tot nu toe niemand kunnen vinden om samen actief te worden ,zelfs wakkere blijven liever er over praten als dat ze in beweging komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s