Zalige onwetendheid in een tijd van onrust, word wakker!

great-awakening

Opmerking van de webmaster: Dit artikel is door Corey Lynn geschreven met zicht vanuit de Verenigde Staten van Amerika. Tijdens de vertaling zijn hier en daar (titel, afbeelding en enkele woorden en zinnen) aanpassingen gedaan omdat het opgaat voor de hele wereld zoals zij ook een paar keer aangeeft. Wegkijken is aan de orde van de dag en vele ‘wakkere’ wereldburgers winden zich hierover op. Zij geven om anderen en willen dat iedereen wakker wordt. Corey is geen Q-volger maar burgerjournaliste. Zij heeft echter door als geen ander dat de Great Awakening gaande is en dat het tijd wordt om anderen het licht te laten zien zoals Q ons het licht heeft laten zien.

Heb je zin om hierover te kletsen met andere ‘wakkere’ Nederlandsers, kom dan naar Discord. Meld je aan bij KU-EN-EL via https://discord.gg/5CsxXw2. Hier staat ook al heel veel informatie die je kan gebruiken om je Medelanders bewust te maken van wat er zich in de wereld afspeelt.


Door Corey Lynn:

Degenen die ervoor kiezen zich niet gelukkig te voelen met de onrust die zich in de Verenigde Staten van Amerika voordoet, brengen de levens van toekomstige generaties in gevaar, te beginnen met de huidige. Terwijl het grootste deel van het land passief toekijkt terwijl deze sh*t-show zich voltrekt, stapelen kritieke gebeurtenissen zich snel op. Enkele van de meest voorkomende verklaringen zijn: “Ik heb gewoon geen tijd”, “Ik zou het liever niet weten” of “Ik weet dat ik er aandacht aan moet besteden maar het is allemaal zo negatief en duister.” Nou, dat is allemaal goed en wel, tot op een dag dat je wakker wordt en beseft dat alles is veranderd, alle nieuwe wetten zijn ingevoerd en je vrijheid is als een gladde aal door de mazen van het net geglibberd.

Verwacht niemand aan de deur waardoor je je bewust bent van alle “nieuwe veranderingen”, maar je kunt iemand aan de deur verwachten om je wapens in beslag te laten nemen (met namen de VS), een familielid een vette boete of zelfs gevangenisstraf krijgt omdat hij zijn ‘vrije’ mening deelde of je kind dat ondanks je overtuigingen of zorgen móet worden gevaccineerd. Misschien heeft je plaatselijke kerk of sportvereniging een geregistreerde pedofiel aangenomen. Zou je het hier mee eens zijn? Het volk van de Christelijke Tabernakel Baptist Church in Jacksonville was dat zeker.

Denk je dat dit alleen maar Republikeinen versus Democraten is, of een gefabriceerd drama voor ‘het oog’? Denk nog een keer na. Dit gaat over corruptie op het allerhoogste niveau, dat voor altijd het landschap van de Verenigde Staten van Amerika en de wereld aan het veranderen is. Van het mainstream nieuws, van de grote zenders op radio en televisie en de grote kranten, dat mensen verleidt om hun verhalen te geloven, tot kerken die decennia lang hun pedofiele seksmisdrijven binnenskamers houden, tot politieke schandalen die naties sinds het begin des tijds hebben doen wankelen, tot wetgevers en lobbyisten die opgesloten zijn voor hun zakkenvullerij met onze zuurverdiende belastingcenten – eenvoudig en duidelijk, dit is oorlog en het gebeurt wereldwijd. Er is een reden dat het tegelijkertijd over de hele wereld gebeurt.

En terwijl je dit allemaal overdenkt, zijn de Amerikaanse Democraten bezig hun HR 1 “For The People Act” in te dienen, wat inhoudt dat geld van belastingbetalers de zakken van verkozen ambtenaren ingaan, zodat ze het kunnen gebruiken voor hun volgende herverkiezingscampagne. Ja, dat lees je goed. Deze reeds corrupte ambtenaren willen nu “openlijk” het geld van de Amerikanen innemen zodat zij aan de macht kunnen blijven. Ze doen dit niet alleen onder het mom van “For The People“, maar ze willen je zuurverdiende geld innemen om zichzelf te laten herkiezen, of je nu voor die kandidaat bent of niet. Ga daar maar eens even op zitten kauwen.

De wereld heeft gesproken
Wat voor sommigen duidelijk is, ontsnapt volledig aan alle logica van anderen. Je krijgt waarschijnlijk niet de juiste feiten, maar kies eens een land dat in het nieuws is en kijk wat er aan de hand is. Wat zie je? Dat klopt – opstanden vinden wereldwijd plaats. Denk aan de demonstraties van de Gele Hesjes in heel Europa en zelfs daarbuiten. Volgens de Engelstalige Wikipedia gaat het de Gele Hesjes nog steeds om de benzineprijzen, maar Wikipedia is een medium van de wereldwijde Cabal dat u zogenaamd de feiten geeft. Het gaat om zoveel meer. Mensen die vechten voor hun vrijheid, rechtvaardigheid en eisen dat corrupte overheidsfunctionarissen moeten worden verwijderd en opgesloten. Het lijkt alsof er een zaadje is geplant, er is een rimpeleffect opgetreden en een kettingreactie heeft mensen van alle rassen en culturen geïnspireerd om stelling te nemen en voor hun land te vechten – om een ​​betere toekomst voor hun kinderen te creëren. Veel van deze mensen die vechten voor gerechtigheid, zijn samengekomen om deze strijd te voeren en informatie te delen om te helpen anderen wakker te schudden voordat het te laat is. De dag is gekomen – het was onvermijdelijk.

Sommigen noemen deze corrupte groepen de Cabal, de Deep State, Illuminati of Elite. Labels zijn hier niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat mensen wakker beginnen te worden en een beter begrijpen dat zij al tientallen jaren voor de gek worden gehouden. En het feit is dat deze informatie gedeeld wordt door burgerjournalisten, dat ze met de snelheid van het licht de balans moeten herstellen, zodat de macht van het volk boven die van de corrupten uitstijgt. Dit is noodzakelijk om te overleven, voor toekomstige generaties, en voor een wereldwijde bewustwording die inderdaad een zo groot licht zal schijnen, dat de duisternis in hun schaduwen zal ineenkrimpen. De aantallen zijn met ons – jij ook?

Ogen wijd open
Niets van dit is opinie noch gerucht maar feiten. Open je ogen en zoek de waarheid. Dit is zowel een spirituele als fysieke strijd die een effect heeft en zal blijven hebben op elk gebied van je leven. Van indoctrinatie van kinderen via het onderwijs, wetswijzigingen, voldragen baby’s die worden geaborteerd – het glipt allemaal sneller onder je neus door dan je denkt. Alle Amerikaanse presidentiële kandidaten van de Democraten hebben onlangs voor het weigeren van medische zorg gestemd voor baby’s die na een mislukte abortusprocedure levend zijn geboren. Of je nu voor of tegen abortus bent, dit is kindermoord.

De corruptie vindt niet alleen plaats binnen de overheid maar ook bij bedrijven, lobbyisten, scholen en universiteiten, grote farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen, kerken, het pleegzorgsysteem, de Wereldbank en tal van andere banken. Het is een plaag van de hebzuchtigen, de sinisteren en zelfs de gechanteerden. Het monopoliseert alle topsystemen en heeft gevolgen voor alle burgers. Van de FBI tot de CIA, de DOJ van de IRS, verdomd, elk Amerikaans 3-letterig bureau is geïnfiltreerd en corrumpeert vanaf de top. Waar we vandaag getuige van zijn, is het droogleggen van het moeras en de moerasmonsters vechten hard terug.

Honderden miljarden dollars aan belastinggeld zijn tientallen jaren verduisterd door deze corrupte lui, om hun eigen zakken te vullen en macht te krijgen via Quid-Quo-Pro-intriges. Dit is niet nieuw, maar deze mensen zijn in de hoogste versnelling overgeschakeld om te knokken om hun macht te behouden die nu wordt bedreigd. Vandaar dat ze in snel tempo strategieën bedenken om zo veel mogelijk wetswijzigingen aan te brengen, om het gesprek van de dag te beheersen, een web van bedrog te creëren, om mensen in bedwang te houden en om enkele van de meest ongrondwettige handelingen die Amerika ooit heeft gezien te vergemakkelijken, inclusief aanvallen op president Trump. En terwijl ze neigen naar hun zelfzuchtige behoeften, blijven de armen lijden, worstelt de middenklasse en 600 Amerikaanse oorlogsveteranen plegen elke maand zelfmoord. Het is een tragedie.

Of je nu open of gesloten grenzen wilt, het is belangrijk om de werkelijke statistieken te kennen bij het maken van een dergelijke beslissing. Men zal snel inzien dat er op grote schaal mensenhandel, kindersekshandel, orgaanhandel en drugshandel plaatsvinden, juist deze handel zorgt voor miljoenen op de bankrekeningen van de corrupten. Veel van dit gebeurt bij de landsgrenzen. Daarnaast gebruikt men in Amerika illegale immigranten voor stemmen, terwijl ze wetten proberen in te voeren die deze stemmen garanderen. House Speaker Nancy Pelosi verwijst naar illegale immigranten als ‘nieuwkomers’ en zegt dat ze hun stemmen niet moeten laten onderdrukken, ondanks het feit dat ze niet legaal in het land wonen.

Aan de zijlijn blijft Hillary Clinton illegale organisaties uitbaten, zoals ‘Onward Together‘, om partnerorganisaties bijeen te roepen om politieke kandidaten te werven, op te leiden en te steunen, via haar 501 (c) (4). Deze belastingvrije organisatie, die bijna $ 3 miljoen heeft ontvangen van de DNC en DCCC, voert een corrupt politiek schandaal uit in een poging om Amerika blauw (Democraten) te kleuren vóór de verkiezingen van 2020.

En terwijl ze streven naar het verwijderen van onze seksen door het creëren van de niet-binaire “Optie X” op rijbewijzen, normaliseren van pedofilie, en aandringen op socialisme en de Sharia-wetten, blijven ze dramatische en gevaarlijke Links versus Rechts-aanvallen orkesteren, die bijna allemaal zijn ontkracht, en in feite worden sommigen geconfronteerd met aanzienlijke misdrijfaanklachten zoals Jussie Smollett voor zijn recente stunt. Als dit niet alarmerend genoeg is, zullen misschien 22 islamitische kampementen die als Jihadi-trainingskampen in de VS werken, je wakker schudden. En denk niet dat dit uitsluitend in de VS gebeurt, dit gebeurt OVERAL ter wereld.

De enige manier om eruit te komen is om erin te stappen
Het is tijd om je angsten onder ogen te zien, te accepteren dat er verandering plaatsvindt, de monsters te confronteren en naar de frontlinies van deze strijd te trekken. Er zijn 7,7 miljard mensen op deze aardkloot die verstandig moeten zijn, moeten lezen, leren, onderzoeken, weten op wie je stemt en erkennen dat wij, het volk, met meer zijn.

Als jij of je vrienden, familie of collega’s ervoor gekozen hebben om onwetend te blijven, is de tijd gekomen om op te staan. Je kunt niet langer een oogje dichtknijpen voor wat er om je heen gebeurt. ‘Onzichtbare’ krachten hebben er hard aan gewerkt om je kalm te houden, om je bezig te houden en om je financieel stuk te laten gaan, zodat je je verslagen voelt, je energie wegvloeit en je vermogen om op te staan ​​en te vechten afneemt. Dit was allemaal heel goed ontworpen. Kijk gewoon rond en zeg dat het niet waar is. Dat kan je niet. Je weet in je hart wat de waarheid is.

Vraag je vanalles af. Vertrouw niemand en ga eerst op onderzoek uit. Wees voorzichtig met al het reguliere nieuws. Zoek burgerjournalisten die de waarheid rapporteren, onderbouw het met bewijsmateriaal en verstrek geciteerde feiten die je zelf kunt beoordelen om de legitimiteit ervan te bepalen. Besteed aandacht aan wetgeving in je land, de onderwijssystemen, alle gekozen functionarissen en wees uiterst oplettend in je omgeving en mensen die een leidende rol spelen. Bouw groepen in je lokale gemeenschappen die kunnen samenwerken vanuit een plek van waarheid en mededogen, om manieren te vinden om op te staan ​​en een verschil te maken. Communiceer met de mensen om je heen om hen te betrekken bij het begrijpen van de intenties van degenen die zich kandidaat stellen voor verkiezingen, en benadruk hoe cruciaal het is om te stemmen. Maak een op feiten gebaseerd dossier voor elke persoon die van plan is zich verkiesbaar te stellen en zorg ervoor dat mensen zich bewust zijn van hun ware bedoelingen.

Als mensen niet beginnen samen te werken binnen hun lokale gemeenschappen en dit op staatsniveau te bestrijden, zullen de corrupte lui alles en iedereen neerhalen. Ze geven maar om één ding: zichzelf. Val niet ten prooi aan de modderstroom van cognitieve dissonantie. Leer hoe je op jagers jaagt en hun corruptie blootlegt. Kennis is macht.

Er zal een dag komen waarop je plotseling beseft wat er al bij je is gebeurd, voor zover je je kunt herinneren. Je zult boos zijn, je verraden voelen en gerechtigheid willen. Bovenal wil je je kinderen beschermen. Wil je wachten tot die dag komt, wanneer het misschien al te laat is. Of, wil je jezelf vandaag sterker maken en zij aan zij vechten met anderen?

Kies je ervoor om zich gelukzalig onwetend te blijven of gelukzalig bewust te zijn? De enige manier om eruit te komen is om erin te stappen; The Great Awakening!

Bron: Corey’s Digs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s