Antisemitisme nevenschade voor financiele hulp

islamitische-schoolboeken

Hamburg – De bestsellerauteur en ARD-presentator Constantin Schreiber bekritiseert overduidelijk een gevoelig wereldbeeld in studieboeken van door moslims beïnvloede landen. Dit rapporteert het Evangelische persbureau “Idea”. De gelegenheid is zijn nieuwe boek “Kinderen van de Koran. Wat Moslim Studenten Leren“, dat deze week zal worden gepubliceerd. Hij heeft meer dan 100 studieboeken bekeken, zei Schreiber in een interview met Der Spiegel: “Ik kwam geen enkel boek tegen dat ik als positief zou beoordelen.” In een Afghaanse publicatie werd gezegd dat Joden de “mensen van het rechte pad brengen” en dat moslims de ‘beste mensen’ zijn en superieur zijn aan die van andere religies. Het Iraanse lesmateriaal bevat tenminste passages die zeggen dat andere religies gerespecteerd moeten worden. Tegelijkertijd is er een uitgesproken anti-Amerikanisme. En vrouwen die onvoldoende zijn verhuld in kleding, lopen volgens een Iraans leerboek gevaar. Ze riskeren de intimidatie van ‘wellustige mannen’.

Volgens Schreiber heeft Duitsland de Afghaanse boeken mede gefinancierd. Tegen 2018 was meer dan € 62 miljoen gestort in een internationaal fonds. Dit “Afghanistan Reconstruction Trust Fund” betaalde aan het Afghaanse Ministerie van Financiën, dat op hun beurt het Ministerie van Onderwijs financieel bijstond door lesmateriaal te geven: “Duitsland geeft grote bedragen aan Afghanistan.” Hij was tegen steun als leerlingen moeten leren dat Joden, zoals gezegd, inferieur zijn.

……

Bron: Kirche In Not


We zijn dus even gaan checken of Duitsland inderdaad mee heeft gefinancierd. Om je te laten zien dat het zo is, hebben we hier een Audit Report gelinkt. Dit staat niet vermeld in het originele artikel maar wij vonden dat we het moesten onderbouwen. Zoals je kan zien wordt er niet alleen door Duitsland gefinancierd maar door praktisch de hele wereld.

Hier en hier kun je nog meer vinden.

world-bank

Administrator: De Wereldbank die deze partners heeft. Allemaal meewerkend aan antisemitisme. En zoals altijd zijn niet de rijke joden zoals de Rothschilds hiervan slachtoffer maar de ‘gewone man’ op straat en de joden die de synagoge bezoeken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s