Er gebeurt meer dan je denkt!

boeien

Je hoort het telkens weer: “Er gebeurt helemaal niets!” Terwijl AG Bill Barr met de langverwachte ‘declass‘ bezig is, laat mij je de weg wijzen naar een verzamelpagina met informatie over o.a. arrestaties van orgaanhandelaren, pooiers, mensensmokkelaars, pedofielen en hele netwerken van deze perverselingen.

Op Global Incident Map vind je o.a. de pagina Human Trafficking. Klik hier. Op deze pagina staan links naar wereldwijde berichtgeving over arrestaties e.d. betreft mensensmokkel, uitbuiting, gedwongen prostitutie, kinderhandel en -misbruik enzovoorts. Berichten die de MSM niet halen maar zeker belangrijk zijn om te zien dat er wel degelijk iets gebeurt.

Wegens de nieuwe EU-wetgeving kunnen wij als Europeanen niet alles online lezen. Je stuit vaak op het browserbericht: “Access denied”. Kopieer dan de link, ga naar Outline.com en plak de link in het vakje en klik op ‘Create outline‘. Grote kans dat je dan het bericht wel kan lezen maar geen zekerheid.

Ook Project Safe Childhood van het Department of Justice in de Verenigde Staten plaatst veel zaken op hun website. Aangezien de netwerken waarin de perverselingen opereren vaak wereldwijd zijn, zou het dus ook zo kunnen zijn dat er zaken lopen waarin Nederlanders betrokken zijn. Elke doordeweekse dag komen er vele posts bij op hun website. Kijk dagelijks op https://www.justice.gov/psc om geïnformeerd te blijven.


Als je de informatie in dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s