Be Ready!

2019-06-28 15.24009694

2019-06-28 15.240096952019-06-28 15.24009696

Na een maand radiostilte heeft Q de bovenstaande berichten gepost op 8chan. Q heeft deze op zijn privéboard gepost, een board waar alleen Q kan posten. Post 3351 is weer gedelete, kort na plaatsing. De post is exact gelijk aan de allereerste post op zijn board, gepost op 10-11-2018.

2019-06-28 15.29009697

2019-06-28 15.33009698

Praying Medic legt uit:

Met alle opkomende censuur dien je dus voorbereid te zijn waar te communiceren. Als je actief bent op Social Media is de kans groot dat jouw content op Facebook, Twitter, Youtube, Google, Reddit, Pinterest, etc al geschaduwband wordt als je al niet helemaal geband bent.

Waar kun je terecht?

Er is maar één plek waar je veilig kan communiceren over Q en dat is op Infinite Chan oftewel 8chan. Via de Catalog kun je naar het actieve “broodje” van de internationale anons doorklikken (alleen Engels). Q kan posten in dit actieve broodje maar we verwachten dat vanaf nu Q vooral op zijn privéboard zal posten. Nederlanders kunnen in het Nederlands in het daarvoor bestemde “broodje” posten. Hieronder de benodigde links:

Catalog: https://8ch.net/qresearch/catalog.html (zet deze in je favorieten)

Nederlands “broodje”: https://8ch.net/qresearch/res/5794762.html

Privéboard Q: https://8ch.net/patriotsfight/res/440.html (zet deze in je favorieten)

Zodra een “broodje” 751 berichten bevat, is het vol en dient er een nieuw “broodje” te starten. De Engelstalige threads zijn te herkennen aan de afbeelding zoals hieronder met de recenste thread bovenaan. Deze “broodjes” gaan hard! Daarom geef ik hier geen link want de kans is groot dat die dan al vol is. Kijk daarom uit naar deze afbeelding in de catalog.

qresearch-en

Het Nederlandse “broodje” gaat niet zo hard als de internationale maar ook deze zal af en toe vernieuwen. Je herkent de Nederlandse “broodjes” aan deze afbeelding.

qresearch-nl

Als je besluit actief te worden op 8chan, denk er dan aan dat je er vanalles tegen kan komen, daar wordt niet gecensureerd, alles mag gezegd worden. Als je niet goed tegen dit soort taal kan, adviseer ik je er niet naartoe te gaan. 8chan is not for sissies!

“Be ready” is de boodschap van Q. Archiveer wat je later nodig hebt, bereid je voor op stroomstoringen, internetstoringen, social media storingen. Geen paniek, the patriots are in control!

Alles verloopt volgens plan. We verwachten nu op zeer korte termijn het IG report van Horowitz en het rapport van Huber en natuurlijk wachten we ook op John Durham, DECLAS zal snel volgen. Dan zal voor iedereen die tégen Q en Trump zijn, de pleuris uitbreken. Wij leunen achterover want wij weten wat er gaat komen.

Enjoy The Show!


 

Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s