Ingezonden tips

Van onze lezers krijgen we af en toe goede tips toegezonden die wij graag met je willen delen. Wij geven echter geen namen dus iedereen blijft een ANON.

cathy-o-brien
Cathy O’Brien

Een anon zond ons na het lezen van het Monarch-artikel deze tip:

Het boek van Cathy O’Brien is vertaald, hier de link:
http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

Paperback € 29,95  |  E-book € 19,95

Van een andere anon ontvingen we deze playlist met ondertitelde video’s die nuttig is voor alle Nederlandse anons die niet goed zijn in de Engelse taal:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLaGYebaz2xyP6tVRAfJT25sisu02L7tZX

Of: https://www.youtube.com/user/paulharmans/playlists en open de afspeellijst ‘Trump en zijn aanpak van de Deep State’

We kregen ook een vraag:

Ik heb geprobeerd via de website van The Great Awakening een aantal Q-coins te bestellen, maar kennelijk verzenden zij die niet naar Nederland. Weten jullie daar een oplossing voor?

Via de website greatawakeningcoin.com is dit dus niet mogelijk. Daarom hebben wij een e-mail gestuurd naar de verkoper. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Wij bedanken de anons hartelijk voor de inzendingen. Jullie zijn van harte welkom om mee te praten over de diverse onderwerpen die te maken hebben met de “GREAT AWAKENING” op onze KU-EN-EL Discord Server https://discord.gg/5CsxXw2.

We práten niet alleen over QAnon en the Great Awakening, we verzamelen ook heel veel informatie en decoderingen. Natuurlijk proberen we zelf ook te decoderen. We volgen zoveel mogelijk op 8chan en delen de meest opmerkelijke berichten (Notables). We hebben een bot (geautomatiseerde berichtenposter) voor de Q-posts en bots voor diverse Twitteraccounts om belangrijke berichten van bijvoorbeeld Sara Carter en John Solomon direct te kunnen lezen zonder dat we daarvoor op Twitter moeten rondhangen. Uiteraard hebben we ook een bot voor de Trump-tweets.

ku-en-el-report

Ook is een van onze vaste bijdragers begonnen op Youtube. WakeyQ is van voor af aan begonnen met uitleg over de MSM, de Deep State etc voor de normies en zal in de toekomst steeds verder uitwijden in zijn KU-EN-EL Report. Zijn Youtubekanaal kun je hier vinden. Abonneer je op het kanaal en schakel de notificaties in om geen enkele video te missen. Deel het kanaal met je “normie”-vrienden 😉

 

Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s