Qnl Report op Youtube

WAKEY-YT-COVER

Graag promoten wij nogmaals Qnl Report van WakeyQ op Youtube!

The Storm Is Upon Us en velen zullen geen idee hebben van wat er allemaal aan de hand is en hoe het zover heeft kunnen komen. WakeyQ zegt het altijd heel mooi: “Het enige waar men aan denkt als men onderweg naar huis is, is: wat eten we vanavond? en wat is er vanavond op tv?

Kijkcijfers

Op tv kijken gemiddeld zo’n 1,5 miljoen Nederlanders naar het 20:00 uur journaal van de NOS. Het journaal waar men gehersenspoeld wordt over gendercorrectheid, identiteitspolitiek, zielige “asielzoekers”, de “goede dingen” die de EU en Minister President Rutte doen, hoe erg het gesteld is met ons klimaat en niets maar dan ook niets goeds van Trump wordt gebracht terwijl hij succes na succes boekt. Klik hier om dat zelf even te bekijken. Dan kijken er nog zo’n 800.000 naar het RTL Nieuws wat niets afwijkt van het NOS Journaal.

Op 15 augustus keken 940.000 kijkers naar Jinek. Eva Jinek… die als een opgewonden tiener heeft aangegeven dat ze ontzettend groot fan is van Hillary Clinton. Denk je nou werkelijk dat zij objectief ergens over kan praten als het over geopolitiek en de besluiten van Donald Trump gaat? Kijk (vooral het einde van) de onderstaande video!

Uiteraard doen ook DDWD en Nieuwsuur een duit in het zakje als het om Trump-bashen gaat. Kijk verder zelf waar Nederland het liefst naar kijkt op kijkonderzoek.nl. Totaal geen inhoud, puur entertainment. Om hopeloos van te worden…

Voor de normies

Het wordt tijd om onze Medelanders naar Youtube te sturen en het wekelijkse KU-EN-EL Report te laten kijken. WakeyQ maakt elke week een video in het Nederlands van ongeveer een half uur en behandelt de zaken die belangrijk zijn om onze wereld beter te kunnen begrijpen. Ook legt hij in drie afleveringen uit hoe de media werkt (Report 1 t/m 3). Heel interessant voor de normies om dit eens te kijken.
Dit alles in het kader van “The Great Awakening

De afleveringen tot nu zijn vooral voor de normies, maar in de toekomst zal hij ook gaan uitwijden naar dieperliggende zaken die zelfs voor de meer wakkere Nederlanders zéér interessant zullen zijn. Zelfs Robert Jensen zal hiervan kunnen leren.

Klik hier om naar het kanaal te gaan.

Abonneer je op WakeyQ’s Youtubekanaal en déél het kanaal maar ook aparte afleveringen op je Social Media. Vergeet niet de notificaties aan te zetten!


Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s