G7-circus was afleiding voor nieuwe zwendel van Centrale Bank

Memo door Harley Schlanger:

De G7-landen namen deel aan een circus met drie ringen van verbijstering, terwijl ze tijdens hun top van 24-26 augustus in Biarritz, Frankrijk, een overtuigende weergave van hun faillissement van institutionele politiek demonstreerden. Waar ze de discussie over de echte problemen waarmee de mensheid werd geconfronteerd, omzeilden door de enige, bepalende kwestie voor de mensheid niet te bespreken: het onomkeerbare faillissement van het gehele door Londen geleide trans-Atlantische financiële systeem. Terwijl het circus aan de gang was in Biarritz, werd de echte agenda rustig gepresenteerd, zonder veel fanfare of publiciteit, in Jackson Hole, Wyoming, op 22-24 augustus. Daar riep een bende centrale bankiers en andere financiële oplichters op de jaarlijkse bijeenkomst van de Kansas City Federal Reserve op tot een “regime-verandering in het monetaire beleid”, in een wanhopige poging om hun rijk intact te houden. Zoals beschreven door Helga Zepp-LaRouche, president van het Schiller-instituut, “is het echte verhaal dat de bijeenkomst in Jackson Hole een staatsgreep verklaarde, wat zij zelf een “regimeverandering in het monetaire beleid” noemen. Ze eisen openlijk de uitgifte door centrale banken, van ‘helikoptergeld’, dat in feite de laatste aspecten van de nationale soevereiniteit van regeringen zou elimineren, door de centrale banken de bevoegdheid te geven om fiatgeld direct in officiële staat, maar ook in privékanalen te pompen⁠ – en dit wordt natuurlijk ook verondersteld om allemaal de Green Deal te financieren.”

Zepp-LaRouche herinnerde luisteraars eraan dat haar overleden echtgenoot, Lyndon LaRouche, in een beroemd openbaar debat in december 1971 met de prominente liberale econoom Abba Lerner aan het Queens College in New York City, Lerner vernietigde door hem te dwingen toe te geven dat hij dacht dat Hjalmar Schacht’s beleid van het openen van de sluizen voor de financiering van de nazi-oorlogsmachine het juiste beleid was – en dat als andere politici alleen hadden gedaan wat Schacht voorstond, Hitler niet ‘noodzakelijk’ zou zijn geweest. Schacht diende als minister van Financiën van Hitler en had de volledige steun van Bank of England voorzitter Montague Norman, en de Amerikaanse bankiers Roland Harriman en Prescott Bush, de vader van voormalig president George H.W. Bush.

Er zijn de afgelopen dagen drie specifieke voorstellen gedaan die deze intentie verder uitwerken:

1.) Gouverneur Mark Carney van de Bank of England stelde in Jackson Hole de goedkeuring voor van een “synthetische hegemonische valuta”, een “virtuele” valuta ter vervanging van de dollar, die zonder beperkingen door centrale bankiers zou worden uitgegeven. Dit zou hen in staat stellen veel verder te gaan dan Quantitative Easing (QE), nulrentetarieven en negatieve rentetarieven, om onbeperkte liquiditeit te bieden om de waardeloze derivaten en andere speculatieve instrumenten uit de boeken van de grootste banken en financiële instellingen te redden — net als door centrale banken — om ze tegen nominale waarde te houden, zodat ze kunnen worden verhandeld. Hij gaf aan dat een virtuele valuta nodig is, een die geen verband houdt met iets dat ‘fysiek’ is;

2.) Een voorstel van vier economen van centrale banken, uitgegeven door Black Rock, waarin werd gepleit voor een overgang van “onconventioneel monetair beleid [bijv. QE] naar een ongekende beleidscoördinatie” door de centrale banken. De oproep is om het monetaire beleid, het domein van de centrale banken, samen te voegen met het begrotingsbeleid, dwz de begrotingsuitgaven van de overheid. Dit zou betekenen dat alle functies van de overheid in handen zouden zijn van centrale bankiers, een “Comité van deskundigen”, dat zou beslissen over de gecreëerde kredietvolumes en waar deze naartoe zouden gaan. Het krediet zou uiteraard vooral naar speculanten gaan, wat zou leiden tot een versnelde deïndustrialisering van geavanceerde naties. Deze commissie zou de macht hebben “op de rem te trappen” als zij hyperinflatie zou zien aankomen. Een tegenstander van dit plan vroeg of deze ‘experts’ dezelfde zouden zijn die verantwoordelijk zijn voor de crash van 2008, en het post-crashbeleid van het redden van failliete financiële instellingen, terwijl de productieve kredietsectoren worden uitgehongerd. Dit plan is een eenvoudige oproep voor het instellen van een dictatuur van de Globale Bankier;

3.) Een wereldwijd Green Financial Initiative (GFI), dat alle krediet aan zogenaamde groene technologieën zou kanaliseren, om de wereldeconomie “koolstofdioxidearm” te maken, staat centraal in deze zwendel. Het GFI wordt ondersteund door vooraanstaande bankiers in City of London en Wall Street en is gebaseerd op de frauduleuze wetenschap achter ‘door de mens veroorzaakte klimaatverandering’. Het zou verder escaleren, niet alleen deindustrialisering, maar aanvallen op gemechaniseerde landbouw, gebruik van auto’s en vliegtuigen, enz. Een prototype van dit plan werd gepresenteerd door presidentskandidaat Bernie Sanders, die voorstelde om $ 17,8 biljoen gedurende 10 jaar uit te geven om de energie en welvaart producerende sectoren van de Amerikaanse economie te ontmantelen, terwijl “duurzame” verkwistingen worden gefinancierd.

Deze voorstellen zijn niets anders dan een nieuwbakken versie van hetzelfde Schachtiaanse hyperinflatoire reddingsplan van hun failliet financieel systeem – dat vandaag dezelfde politieke kenmerken heeft als toen en dat terecht kan worden genoemd met de echte naam: fascisme. Een dergelijke “regimeverandering”, die de industrie verder zou ontmantelen en tegelijkertijd inefficiënte “alternatieve” energieregelingen zou financieren, en de meerderheid van de mensen drastische bezuinigingen zou opleggen, om de financiële oplichters te beschermen die ’s werelds grootste schuldenbubbel hebben gecreëerd, en hen toestaan deze uit te breiden!

Deze ‘oude wereldorde’ gaat snel ten onder, tot het punt waarop zelfs Londense media zoals de Guardian moeten toegeven dat de G7-bijeenkomst weinig sporen heeft nagelaten… maar er was een duidelijk besef van de gevestigde orde om zijn laatste riten te krijgen. “De architecten en voorstanders van die oude orde zijn echter niet in staat om een ​​nieuwe te creëren die werkt voor de mensheid. In plaats daarvan trekken ze de wereld naar beneden in de maalstroom van fascistisch groen beleid – in een bodemloos Jackson Hole!

Dit wordt gezien in de nieuwste ontwikkelingen in Italië, waar de Britten en hun bondgenoten proberen een groene staatsgreep te consolideren, een regering installeren die zich inzet voor “een paradigmaverandering op milieu, een 100% duurzaam land”, ter vervanging de pro-soevereiniteitspartij, de Lega, die aan populariteit wint naarmate het de incompetentie en idiotie van de bureaucraten van de Europese Unie in Brussel aanvalt. Het wordt ook gezien halverwege de planeet in het Amazonegebied, waar de marionet van de bankiers, de Franse president Macron, een leugenachtige, groene internationale media- en sociale netwerkcampagne leidt om de Braziliaanse soevereiniteit te vertrappen om hen te helpen ‘omgaan’ met de branden in het Amazonegebied.

In het licht van deze doorslaggevende strategische realiteit, bekritiseerde Zepp-LaRouche degenen in de VS en Europa die van plan zijn de confrontatie met China en Rusland voort te zetten. “Dit is echt verkeerd”, zei ze. “Er is absoluut geen probleem op het gebied van strategische vraagstukken die kunnen worden opgelost zonder Rusland; en er is geen enkel economisch probleem dat kan worden opgelost, vooral met deze dreigende financiële crash en hyperinflatie, zonder China” ⁠— dat is tenslotte, de enige motor van daadwerkelijke fysieke economische groei in de wereld van vandaag. President Trump heeft absoluut gelijk als hij pleit voor herinvoering van Rusland in de G8, die anders niets anders is dan een clownshow, die lawaai en onrust veroorzaakt, terwijl de globalistische bankiers hun plannen voortzetten om een ​​nieuwe fascistische wereldorde te creëren.

Een Bloomberg-opiniestuk van de voormalige NY Federal Reserve-voorzitter, William Dudley, vormt een scherpe dreiging dat, gezien het falen van de Mueller/Russiagate heksenjacht om president Trump te verwijderen, de centrale bankiers bereid moeten zijn de stekker uit de economie te trekken, om hem neer te halen. Dudley schreef dat ambtenaren van de Federal Reserve voor een keuze staan: ofwel “de Trump-regering in staat stellen een gevaarlijk pad van handelsoorlogescalaties voort te zetten, hetzij een duidelijk signaal afgeven dat als de regering dit doet, de president, niet de Fed, de risico’s ⁠— inclusief het risico van het verliezen van de volgende verkiezingen.” Hij bepleit openlijk dat de Federal Reserve optreedt ter ondersteuning van een staatsgreep tegen de president!

Als reactie op deze oplichtingspraktijken en de dreiging van Dudley heeft LaRouchePAC een verklaring afgegeven, “Het alternatief voor een catastrofale crash”, die begint:

“Als een nieuwe financiële crash, erger dan 2008, bijvoorbeeld dit najaar, of in 2020 toeslaat, zal de president moeten vertrouwen op de energieke mobilisatie van de Amerikaanse burgers, om het congres in een stroomversnelling te brengen om noodwetten voor herstel goed te keuren in plaats van reddingsoperaties voor de banken. Congresleden zullen de angst van God moeten proeven, tot het punt dat ze de campagnebijdragen van Wall Street en speciale interesses gewoon zullen vergeten.”

Sluit je aan om deze oplichters en hun agenten tussen gekozen functionarissen in beide partijen en hun handlangers in de reguliere media te verslaan. De implementatie van de vier wetten van LaRouche zal het ordelijke faillissement van deze financiële instellingen afdwingen en daarvoor in de plaats het goedkoop verschaffen van krediet aan producenten introduceren, vooral aan kleine en middelgrote ondernemingen, die het Amerikaanse systeem van fysieke economie op unieke wijze kunnen doen herleven.

Bron: Larouchepac.com

 

Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s