AgrActie en Gele Hesjes zijn onderdeel van The Great Awakening

agractie02Afgelopen dinsdag, 1 oktober 2019, hebben de Nederlandse boeren een grote demonstratie gehouden op het Malieveld in Den Haag. Dat zal niemand ontgaan zijn. Als het iemand ís ontgaan, dan ligt hij of zij écht in coma en wordt het tijd om een dokter te raadplegen.

Het is overduidelijk: de boeren zijn – samen met een aantal uitzonderingen zoals ondergetekende – de wakkeren in ons kleine landje. Hoe kan iemand zich sterk maken voor een klimaatstaking terwijl we zo bedonderd worden door klimaatfascisten zoals Frans Timmermans, Al Gore en de handlers van Greta Thunberg? 500 vooraanstaande wetenschappers schreven een brief aan Guterres, Secretaris-Generaal van de UN. Lees deze hier: https://clintel.nl/prominent-scientists-warn-un-secretary-general-guterres/

Mensen die in de klimaatwaanzin en leugenachtige berichtgeving van de MSM trappen, zijn volledig gehersenspoeld (niet hun schuld) en het zou geweldig zijn als juist deze ‘comateuze’ medelanders zich aansluiten op onze Discord server via https://discord.gg/5CsxXw2 (registratie is vereist maar dit kan anoniem bijvoorbeeld door een proton-mailadres te gebruiken en een anonieme gebruikersnaam!). Dit is een platform waar we informatie delen, met elkaar praten in een chatbox die geavanceerder is dan WhatsApp of Facebook en waar we, indien men wil, met elkaar praten en brainstormen in een live audiogesprek waaraan iedereen kan deelnemen. Iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd zolang men fatsoenlijk met elkaar omgaat. Saboteurs (ja, ze zijn er echt) worden verwijderd.

Gebruik je boerenverstand! Iets wat Q al vanaf het begin zegt: “Think logical!”

Heb je dit artikel gevonden via een zoekopdracht in Google, en je weet nog niets van Q en QAnon, kijk dan de onderstaande video (schakel Nederlandse ondertiteling in) en bezoek https://qmap.pub of https://qanon.pub. Binnenkort komt Infinite Chan (8chan) weer online en dan gaan de Anons weer los.

Q heeft ons geleerd om te onderzoeken en logisch na te denken. Geef toe, onze boeren zijn daar heel goed in. Helaas hebben ze nog weinig gehoord van QAnon, net als de Gele Hesjes. Maar in feite zijn de boeren, de Gele Hesjes en wij, de Anons van de QAnon-beweging allemaal onderdeel van “The Great Awakening“… het ontwaken en openstaan voor de waarheid, ook al is die soms hard, ook al wordt die verborgen gehouden door media, overheid en beroemdheden, ook al is de waarheid anders dan wat je je hele leven hebt geleerd. Als je weet wat de Anons weten, dan kun je niet meer terug en blijf je doorknokken tot iedereen ‘wakker’ is. De wereld is lang genoeg voorgelogen, het aanpraten van schuldgevoelens heeft het grootste deel van de mensheid tot schapen – slaven – gemaakt die braaf ja-en-amen zeggen. Maar tot hier en niet verder.

Het wordt daarom tijd dat we de koppen bij elkaar steken en starten met het delen van info op onze social media. Tag alles met #GreatAwakening als je berichten uitstuurt over #AgrActie, #GeleHesjes en #QAnon en onthoud het volgende:

001-divided

Q-post #2994: https://qmap.pub/read/2994

Mensen zijn pionnen in hun zieke spel van globale overheersing.
Mensen worden tegen elkaar opgezet om
een bevolkingsopstand te voorkomen.
Mensen worden tegen elkaar opgezet en geleerd tegen
elkaar te vechten in plaats van tegen de heersende eliten.
Ras tegen ras.
Religie tegen religie.
Partij tegen partij.
Klasse tegen klasse.
Sekse tegen sekse.
Als je gescheiden bent, ben je zwak.
Als je zwak bent, heb je geen kracht.
Als je geen kracht hebt, heb je geen controle.
Blijf sterk, patriotten.
Blijf verenigd, niet gescheiden.
Jullie zijn wat belangrijk is.
Jullie, wakker, zijn hun grootste vrees!

– Q –

In de media werd en wordt QAnon belachelijk gemaakt, weggezet als een sekte. Nonsens! We zijn de vijand van de leugenachtige, heersende eliten, corrupte media en politici. Als je je erin verdiept weet je dat we alleen achter de waarheid en gerechtigheid voor iedereen aanzitten, dat het lijden van de mensheid stopt en dat alle beerputten opengaan en de criminelen worden berecht en opgesloten. Het gaat verder dan stakende boeren en Gele Hesjes die Parijs elke zaterdag stilleggen, verder dan demonstrerende Chinezen in Hong Kong. Véél verder. Het is tijd om de corrupte media aan te pakken en zelf het nieuws te worden. Lees en leer… en informeer je naasten. Where We Go One, We Go All. 

Welkom bij de grote ontwakening!

Meer info nodig? Mail naar: QAnonNederland@protonmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s