‘Impeachment’ uitgelegd

impeachment

De media staan er vol mee, de “Trump Impeachment”! Liddle Adam Shifty Pencil Neck Schiff leidt met zijn ‘U.S. House Of Representatives Permanent Select Committee of Intelligence’ de Impeachment Inquiry. Dat betekent dat er onderzocht wordt of President Donald J. Trump inderdaad kan worden afgezet wegens machtsmisbruik.

House Speaker (3e in de hiërarchie: Trump -> Pence -> House Speaker) Nancy Pelosi startte op 24 september 2019 het onderzoek tegen Donald Trump, nadat een “klokkenluider” (wiens naam niet genoemd mag worden van Schiff maar wij doen dat lekker wel… Eric CIAramella) beweerde dat de Amerikaanse president Donald J. Trump de macht van het presidentschap had misbruikt door President Volodymyr Zelensky van Oekraïne via een telefoongesprek onder druk te zetten. Volgens de Democraten als aanval op Joe Biden, een van Trumps politieke tegenstanders en concurrenten in de aanloop naar de volgende presidentiële verkiezingen van 2020. Trump declassificeerde een transcript van het telefoongesprek op de dag dat het onderzoek  begon, lees het transcript hier. De klacht van de “klokkenluider” werd op 25 september bij het Congres ingediend en de volgende dag vrijgegeven aan het publiek.

Volgens Schiff moet de naam van de “klokkenluider” geclassificeerd blijven maar er staat niets in de Amerikaanse wet dat dit noodzakelijk is. Shifty Schiff heeft dus iets te verbergen. Wat dan? Het is geen echte klokkenluider maar het is een actie van een spion van de CIA.

Als je Q volgt weet je dat het een circus is en niets, ook niet het circus waar de Democraten nu mee bezig zijn, kan stoppen wat er komen gaat. Waarom wordt het circus nu dan niet gestopt? Hierom:

Als het comité om een ​​stemming vraagt in het Huis van Afgevaardigden, en een meerderheid stemt voor, dan gaat het door naar de Senaat. De Senaat heeft dan een tweederde meerderheid nodig om hem te veroordelen.

Welke misdaad heeft Trump gepleegd? GEEN. “Read the transcript” zou Donald Trump zeggen.

Ook hebben de Republikeinen een meerderheid van 53-47 in de Senaat, dus er zullen niet genoeg stemmen zijn. De Republikeinen staan achter hun President.

Maar… het proces van de Senaat is het ECHTE PROCES. Trumps EIGEN advocaten zullen hem dan verdedigen. En hij zal alles wat hij nodig heeft om zichzelf te verdedigen declassificeren.

Een proces in de Senaat zou leiden tot de onthulling van alles wat de media wanhopig heeft geprobeerd te verzwijgen/negeren. Elke nieuwszender zal worden gedwongen om het proces dagelijks te behandelen. En het land zal bewijs zien van ongekende criminaliteit gepleegd door de Democraten.

Als Trump terechtstaat, zal hij elke misdaad die de Democraten hebben begaan vanaf januari 2009 aan het licht brengen. En niet alleen zal de Senaat hem NIET veroordelen, van de Democratische Partij zal niets overblijven.

We weten dat de “klokkenluider” zei dat Trump “verontrustende” dingen zei in zijn telefoontje met de Oekraïense president. Maar deze “klokkenluider” is in een val gelopen.

Trump heeft zich meer dan drie jaar op dit moment voorbereid en nu zullen we zien of de Democraten dit overleven. Impeachment is de dood van de Democratische Partij. Maar door hem niet af te zetten, blijven hun kiezers in 2020 thuis.

In beide scenario’s wint Trump.

Hebben Maarten van Rossum of Michiel Vos dit al uitgelegd bij de NPO?

Over de NPO gesproken… luister je nog steeds naar wat de NPO, RTL, BNR etc. je vertelt? Lees dan nog even door. Q heeft het mooi samengevat. Hou in je achterhoofd dat de NPO en RTL zo goed als alle geopolitieke berichten klakkeloos overnemen van de buitenlandse pers zonder ook maar enig onderzoek te doen en/of uitleg te geven.

3613

What Happens When 90% of the Media Is Controlled/Owned by (6) Corporations?

Q !!mG7VJxZNCI
21 Nov 2019 – 11:00:19 PM

What happens when 90% of the media is controlled/owned by (6) corporations?
What happens when those same corporations are operated and controlled by a political ideology?
What happens when the news is no longer free from bias?
What happens when the news is no longer reliable and independent?
What happens when the news is no longer trustworthy?
What happens when the news simply becomes an extension/arm of a political party?
Fact becomes fiction?
Fiction becomes fact?
When does news become propaganda?
Identity creation?
How does the average person, who is under constant financial stress (by design), find time to research and discern fact v fiction?
Majority of people more prone to believe someone in power sitting behind a big brand ‘news’ name?
Do people [human psyche] tend to follow the ‘majority/mainstream viewpoint’ in fear of being isolated and/or shunned?
‘Mainstream’ is used for a reason [dominate trend in opinion].
[If majority of people believe ‘x’ then ‘x’ must be validated / true]
Why do ‘mainstream’ media heads, within different orgs, always use the same keywords and/or catch phrases?
Coordinated? By who? Outside entity providing instructions?
Do they count on the fact that people [human psyche] are more prone to believe something if heard over-and-over again by different ‘trusted’ sources?
Do ‘echo chamber’ tactics provide validation / credibility to the topic/point being discussed?
Threat to intellectual freedom?
Would control over[of] these institutions/organizations allow for the mass control of a populations viewpoint re: a desired topic?
Read again – digest.
Would control over[of] these institutions/organizations allow for the mass control of a populations viewpoint re: a desired topic?
Logical thinking.
Why, after the election of 2016, did [D]’s and media corps jumpstart a [coordinated & planned] divisive blitz intended to create falsehoods re: illegitimacy of election, character assassination of POTUS through sexism, racism, every other ‘ism’?
Pre/post 2016 election?
Why were violent [masked] terror orgs such as Antifa immediately created/funded?
Why were these orgs tasked w/ immediate intimidation/shut down of any pro-POTUS rally[s] and/or events?
Why were marches immediately organized to counter and silence pro-POTUS rally[s] and/or events?
Why were marches immediately organized which divided people into sex/gender, race, [ism]?
When you control the levers of news dissemination, you control the narrative.
Control of the narrative = power
When you are blind, what do you see?
They want you divided.
Divided by religion.
Divided by sex.
Divided by political affiliation.
Divided by class.
When you are divided, and angry, and controlled, you target those ‘different’ from you, not those responsible [controllers].
Divided you are weak.
Divided you pose no threat to their control.
When ‘non-dogmatic’ information becomes FREE & TRANSPARENT it becomes a threat to those who attempt to control the narrative and/or stable [livestock kept – sheep].
When you are awake, you stand on the outside of the stable (‘group-think’ collective), and have ‘free thought’.
“Free thought” is a philosophical viewpoint which holds that positions regarding truth should be formed on the basis of logic, reason, and empiricism, rather than authority, tradition, revelation, or dogma.
Q

Graaf verder dan de publieke omroep, doe je eigen onderzoek!


Om mee te praten over de diverse onderwerpen die te maken hebben met de “GREAT AWAKENING” kun je je aanmelden op Discord en je bij ons aansluiten op onze server https://discord.gg/UJnYXJA. Heb je nog nooit Discord gebruikt, lees dan hier hoe je je aanmeldt.


Als je de informatie in dit artikel nuttig vindt, deel het dan op Twitter, Facebook, via mail of WhatsApp. Schud Nederland wakker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s