De échte redenen voor Oekraïne-Gate

De échte reden voor Oekraïne-Gate: afleiding van Joe Biden en Clinton Oekraïne corruptie, Obama’s coup in Oekraïne en de Neocon-agenda voor oorlog met Rusland en WOIII pushen. Lees onder de afbeeldingen en Poroshenko’s tweet verder.

poroshenk-totenkopf

Meer foto’s hier.

Poroshenko’s eigen tweet:

Vertaling door Twitter:

Als je kijkt naar de moderne geschiedenis van de strijdkrachten van Oekraïne, is er geen bladzijde (?) over de parachutisten en hun heldendaden. Ze werden beroemd in gevechten met de Russische agressor voor de berg Karachun en Savur-graf, ter verdediging van de luchthavens van Donetsk en Lugansk.


Eric CIAmarella en Alexander Vindman zijn CIA Plants, geen klokkenluiders. Het zijn beide Democratische CIA-operators die de Deep State Neocon-agenda voor conflict en oorlog met Rusland pushen.

Je kunt zien dat het geen klokkenluiders zijn omdat ze nog steeds banen hebben bij de CIA en het Amerikaanse leger en niet zijn ontslagen. Een echte klokkenluider zou al in de gevangenis hebben gezeten – of op zijn minst geconfronteerd worden met aanklachten wegens lekken of spioneren met behulp van de Amerikaanse Spionagewet (The Espionage Act of 1917).

Er zijn geen echte klokkenluiders die feitelijke misdaden van de Amerikaanse overheid hebben onthuld, die niet zijn vervolgd door de Amerikaanse regering. Chelsea Manning, Bill Binney, John Kiriakou, Thomas Drake, Edward Snowden, Jeffrey Sterling, Jeremy Hammond, Barrett Brown en Peter Van Buren werden allemaal vervolgd.

Julian Assange wordt momenteel vastgehouden door de Britse regering in de Top Security Belmarsh Prison voor het doen van journalistiek en het publiceren van informatie over Amerikaanse oorlogsmisdaden en corruptie.

Als een klokkenluider niet wordt vervolgd door de Amerikaanse overheid, betekent dit dat ze namens de CIA werken. Er zijn de afgelopen 50 jaar geen uitzonderingen op deze regel gemaakt.

Eric CIAmarella heeft nauwe banden met Joe Biden en weet duidelijk alles over zijn corruptie en samenwerking met de nazi’s in Oekraïne. (Zie ook de afbeeldingen en tweet bovenaan het artikel.) Hij is een geregistreerde Democraat.

oekraine-gate01

oekraine-gate02

CIAramella reisde met Biden naar Kiev en werd door Biden uitgenodigd om te lunchen in het Witte Huis, een zeer ongebruikelijke gebeurtenis voor een CIA-analist op laag niveau wat aangeeft dat CIAmarella politieke connecties heeft boven zijn CIA-rang.

CIAramella heeft ook nauwe banden met John Brennan – de belangrijkste drammer  van de Ruslandhoax vanuit het Obama-regime in 2016.

Brennan richtte eind 2015 of begin 2016 een CIA Task Force op om zich op Trump te richten en te voorkomen dat hij de verkiezingen won, in wat nu bekend staat als “Spygate”. Brennan heeft samengewerkt met de FBI, Britse Inlichtingendiensten (MI6 / MI5) en GCHQ om Trump en leden van zijn campagne illegaal te bespioneren.

Dit omvatte ook pogingen om Generaal Michael Flynn, George Papadopoulos en Trump zelf in vallen te laten lopen en lastercampagnes met behulp van oude CIA-operator Stefan Halper (die $ 1 miljoen kreeg van Obama), MI6/MI5-operator Joseph Mifsud en langetermijn FBI/CIA-informant (sinds 1999) en Trump-medewerker Felix Sater.

Er was natuurlijk ook het nepdossier van MI6-agent Christopher Steele. Niets in het Steele-Dossier is waar, behalve het bezoek van Carter Page aan een oliebeleggingsconferentie in Moskou medio 2016, als onderdeel van zijn functie als adviseur voor olie-investeringen. Deze informatie is altijd vrij beschikbaar geweest op het internet en was toen bekend bij de CIA en de FBI.
Carter Page werd regelmatig geïnformeerd door en werkte vrijelijk samen met de Amerikaanse inlichtingendienst na elk van zijn regelmatige bezoeken aan Rusland.

Het bovenstaande is de échte buitenlandse bemoeienis in de verkiezingen van 2016.

Er is geen enkel geloofwaardig bewijs van enige Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016 (zie onder).

Brennan werkt op hoog niveau voor de CFR (Council on Foreign Relations) – hoger dan Obama was toen hij president was. Dit was de reden dat Brennan niet voor de rest van zijn leven naar de gevangenis werd gestuurd (zoals hij verdient) toen hij een constitutionele crisis veroorzaakte door de CIA te gebruiken om de senaatsmedewerkers in 2013 illegaal en ongrondwettelijk te bespioneren, en er dan over liegen.
https://web.archive.org/web/20191103085311/https://www.theguardian.com/us-news/2016/sep/10/cia-senate-investigation-constitutional-crisis-daniel-jones

De CFR is de toonaangevende globalistische organisatie die wordt gefinancierd door grote banken, grote multinationals en oligarchen en werkt rechtstreeks tegen de beste belangen van 99% van “het gewone volk” wereldwijd.

‘Whistleblower van de Beltway’ is geobsedeerd door één naam – Eric CIAmarella
https://www.realclearinvestigations.com/articles/2019/10/30/whistleblower_exposed_close_to_biden_brennan_dnc_oppo_researcher_120996.html

CIAramella heeft ook nauwe banden met Democratische official Alexandra Chalupa, die begin 2016 naar de Oekraïense ambassade in DC ging en hen vroeg al het vuil op te graven dat ze over Manafort of Trump konden vinden.

Alexandra Chalupa ondersteunt de nazi’s in West-Oekraïne.

Oekraïense inspanningen om Trump te saboteren komen keihard terug. Ambtenaren van Kiev proberen zich binnen te werken bij de verkozen president na stilletjes gewerkt te hebben aan Clinton, met DNC-medewerker Alexandra Chalupa:
https://www.politico.com/story/2017/01/ukraine-sabotage-trump-backfire-233446

oekraine-gate03

Zoals altijd zijn de anti-vrijheid en anti-democratie, verraderlijke Al-Qaeda-steunende oorlogsmisdadigers van de Atlantic Council nauw betrokken bij het verspreiden van propaganda en brutale leugens voor oorlog met Rusland.
Alle leden van de Atlantic Council zouden wegens verraad in de gevangenis moeten zitten voor het verlenen van materiële steun aan terroristen van Al Qaida. (Zoals alle leden van de bende Obama/Clinton).
Een mede-oprichter van Crowdstrike, Dimitri Alperovich, is een “Senior Fellow” bij de Atlantic Council. De andere mede-oprichter is Shawn Henry, een acoliet van Robert Mueller bij de FBI in de vroege 2000’s.

oekraine-gate04

Verenigde Staten en de NAVO vieren Hitler’s verjaardag door de Nazi Azov-brigade in Oekraïne te trainen:
https://shadowproof.com/2015/03/31/us-military-will-train-neo-nazis-in-ukraine/

oekraine-gate05

Vindman werd geboren in Oekraïne. Hij verliet de USSR toen hij 4 was in 1979 toen zijn gezin als Joodse vluchtelingen naar de Verenigde Staten verhuisde. Hij is duidelijk opgevoed met een diepgewortelde haat tegen alle Russische dingen. Vindman is een extreme neocon-oorlogsmisdadiger en hij steunt gewelddadig de nazi’s uit West-Oekraïne. Hij had nooit invloedrijke posities binnen de Amerikaanse regering mogen krijgen, omdat hij een veel te groot belangenconflict heeft en niet rationeel kan denken.

Vindman drong er sterk op aan om meer wapens aan de nazi’s in Oekraïne te geven, zodat ze nog meer burgers konden afslachten dan ze al hadden gedaan.
Het Oekraïense regime heeft ongeveer 50.000 mensen vermoord in de oorlog die ze begonnen tegen de Rusland-ondersteunende regio Donbass. Dit zijn enorme oorlogsmisdaden. Het extreme nazi-regime in Kiev werd door Obama geïnstalleerd in een staatsgreep in februari 2014. Met behulp van nazi-misdadigers en sluipschutters die zowel demonstranten als politie vermoordden.

[Toevoeging van de redactie: Video Verhofstadt en Van Baalen op het Maidan-plein in Kiev in febuari 2014. Mededeling sancties tegen regime van Oekraïne onder Viktor Yanukovych van  februari 2010 tot febuari 2014]

Het voornaamste doel van de staatsgreep [toevoeging van de redactie: dus met medewerking van de EU] was om een ​​burgeroorlog te beginnen, de Oekraïense economie kapot te maken, gewone Oekraïners te verarmen, samen met multinationals te plunderen wat er nog over was van de Oekraïense bezittingen, miljarden dollars aan IMF-leningen te verduisteren (zie Joe en Hunter Biden), beslag te leggen op de grote marinebasis in Sevastopol (Krim) voor de NAVO en problemen veroorzaken voor Rusland.

Vindman is absoluut GEEN analist. Een analist geeft onpartijdige, rationele analyse, gebaseerd op hard bewijs – niet op emotionele vooroordelen die al sinds de vroege kinderjaren worden gevoerd.

.

Het primaire doel van de Oekraïne-gate Hoax

Het primaire doel van de hoax van de Oekraïne is om te voorkomen dat Joe Biden wordt vervolgd voor zijn corruptie en misbruik van ambt in Oekraïne.
Van Joe en Hunter Biden is bekend dat ze meer dan $3 miljoen hebben verdiend bij Burisma. Het is waarschijnlijk veel meer dan dat, namlijk van hun aandeel in de verduistering van miljarden dollars aan IMF-leningen.

Joe Biden heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar massale bedrijfscorruptie in Washington DC en links naar georganiseerde misdaad.

Joe Biden werd in 1972 “gekozen” in de Amerikaanse Senaat met de hulp van Teamsters Local 326 President – en Maffia hitman – Frank Sheeran
https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Sheeran

Oekraïens parlementslid claimt $ 7,4 miljard aan Obama gekoppeld witwassen, zet Biden-groep op $ 16,5 miljoen
https://www.zerohedge.com/geopolitical/ukrainian-indictment-reveals-hunter-biden-group-made-165-million-mp

De vervolging van Joe Biden zou een geheel nieuwe beerput openen, van corruptie in Oekraïne waarbij John Kerry, Devon Archer, John Kerry Jr, Heinz Jr en Hunter Biden betrokken zijn:

Gelekte documenten tonen tientallen miljoenen uit Oekraïne betaald aan Devon Archer, Hunter Biden, John Kerry, Biden Jr Slush Fund
https://thefederalistpapers.org/opinion/breaking-leaked-documents-show-tens-millions-ukraine-paid-kerry-biden-jr-fund

De zoon van Nancy Pelosi verdiende ook een stapel geld in Oekraïne:

Adam Schiff ontvangt steekpenningen van de Oekraïense wapenhandelaar Igor Pasternak:

Adam Schiff: Grifter, Racketeer, Warmonger.
De circusdirecteur van de hoorzittingen in Rusland profiteert van zijn capriolen
https://original.antiwar.com/justin/2017/03/21/adam-schiff-grifter-racketeer-warmonger/

oekrainegate006

Maar zoals altijd, heeft de echt grote corruptie betrekking op de Clintons.

Viktor Pinchuk is een Oekraïense Oligarch die $10 miljoen doneerde aan de Clinton Foundation. Pinchuk organiseerde in september 2013 een conferentie in Yalta, de Krim, bijgewoond door een hele reeks corrupte top neoliberale/neocon-globalisten, waaronder zowel de Clintons als Tony Blair.

oekrainegate007

Het doel van de conferentie was om de verdeling van Oekraïne en Oekraïense activa te bespreken na de staatsgreep in Oekraïne die momenteel werd georganiseerd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken onder de controle van extreme Neocon Victoria Nuland (vrouw van mede-oprichter van PNAC Robert Kagan), een belangrijke pusher van de rampzalige invasie in Irak in 2003.

De complete historische tijdlijn van hoe de VS de staatsgreep in Kiev hebben gepland en ontwikkeld, vanaf maart 2013:
https://ian56.blogspot.com/2015/01/how-february-coup-in-kiev-was-plotted.html

Het smerige verhaal van het bloedbad in Maidan (50 doden) met behulp van nazi-misdadigers en sluipschutters, het bloedbad aangericht door nazi-misdadigers (50 doden) in Odessa op 2 mei 2014; slachtingen in Mariupol in mei 2014 – opnieuw door nazi’s, en hoe de oorlog werd gestart door het nieuwe extreemrechtse regime van Oekraïne, zou naar buiten kunnen komen.

Video: Oekraïne Crisis – Wat u niet wordt verteld

Het Azov-bataljon, nazi’s, Kolomoyski, Burisma Holdings, de Bidens & Neocons in Oekraïne
https://ian56.blogspot.com/2014/11/the-azov-battalion-nazis-kolomoyski.html

De hele Russia-Gate Hoax werd medio 2015 gestart door de Clinton Campagne, om af te leiden van het Clinton Uranium One omkopingsschandaal. De Clintons kregen meer dan $140 miljoen aan steekpenningen van de Canadese eigenaren van Uranium One om de verkoop van 20% van de Amerikaanse Uranium-reserves aan Rusland goed te keuren. Dit was duidelijk een kwestie van nationale veiligheid en de verkoop had nooit goedgekeurd moeten worden door het Obama-regime.

Russia-Gate is een compleet fictief werk, uitgevonden door de Hillary-campagne vanaf medio 2015, afleiding dus van de massale corruptie van Hillary Clinton.
In feite heeft de Clinton-campagne dit zelf bevestigd, in een e-mail vanuit de campagne medio 2015:

Russiagate en Uranium One
https://ian56.blogspot.com/2019/04/the-russiagate-hoax-and-uranium-one.html

De Russia-Gate Hoax werd voortgezet om af te leiden van het feit dat Hillary Clinton in 2016 verloor omdat ze de slechtste, meest corrupte en meest verraderlijke kandidaat in de geschiedenis was (bewapening van Al-Qaeda en ISIS-terroristen voor regimeverandering in Libië en Syrië), die een volledig niet-overtuigende leugenaar was en het meest incompetente campagneteam ooit inhuurde dat zelfs Wisconsin en Michigan niet op een kaart kon vinden.

Het wordt nu voortgezet om de winst van het Militair Industrieel Complex te verhogen en de Neocon-agenda van escalerend conflict na te streven en te pushen voor WOIII met Rusland.

Het is heel gemakkelijk voor iedereen met een nog functionerend brein om te zien dat het hele verhaal een hoax is door een paar heel eenvoudige vragen te stellen:

Als de DNC-servers zijn gehackt, waarom heeft neocon fascist, DNC-voorzitter, Debbie Wasserman Schultz geweigerd de FBI toegang tot de servers te verlenen?

Als er een hack was geweest, zou ze graag bevestiging hebben gekregen van iemand die geloofwaardig was, zoals een FBI Forensics Team.

Wasserman Schultz werd ontslagen, samen met drie andere top DNC-democraten, tijdens de Democratische Conventie in Philadelphia in juli 2016, vanwege haar enorme corruptie, blootgesteld door de DNC e-mails, bij het saboteren van de Primaries in het nadeel van Bernie Sanders.

Als Comey dacht dat er een kans was dat er een buitenlandse hack van de DNC-servers zou zijn, waarom heeft hij dan geen toegang tot de servers gedagvaard toen Wasserman Schultz het weigerde?

Dat is wat de FBI heeft gedaan in alle andere gevallen waarin ze buitenlandse hacking vermoedden en de eigenaar van de gegevens heeft geweigerd hen toegang te geven.

Als Obama dacht dat er enige kans was dat de DNC-servers waren gehackt door een vijandige buitenlandse macht, waarom gaf hij dan geen opdracht aan Comey en de FBI om een ​​dagvaarding te vragen voor een goed forensisch onderzoek van de server?

Obama heeft zelfs medio oktober 2016 een toespraak gehouden (waarbij de corrupte peilingen zeiden dat Clinton meer dan 90% favoriet was om te winnen) dat de verkiezingen niet konden worden gesaboteerd en dat de verliezer het resultaat zou moeten accepteren:

Als Brennan dacht dat er enige kans was dat de DNC-servers waren gehackt door een vijandige buitenlandse macht, waarom zei hij gaf hij dan geen opdracht aan Comey en de FBI om een ​​dagvaarding te regelen om een ​​goed forensisch onderzoek van de server uit te voeren (of Clapper inschakelen op basis van de nationale veiligheid)?

Brennan

Clapper is de man die meineed pleegde in het Congres door te ontkennen dat de NSA miljoenen Amerikanen bespioneerde. Een leugen die kort daarna werd ontmaskerd door Snowden’s openbaringen.

Het antwoord op al deze vragen is volkomen duidelijk voor iedereen die nog steeds een functionerend brein heeft. ALLE bewijzen zeggen dat zowel de DNC- als Podesta-e-mails DOOR AMERIKAANSE INSIDERS ZIJN GELEKT.

En de bende van Obama en Hillary hebben de Russia-Gate-leugen bedacht om de corruptie van Hillary Clinton te verbergen.

De Russia-Gate-leugen wordt nu voortgezet om de winst van het Militair Industrieel Complex ten goede te komen, om de neocon/neoliberale-agenda van oorlog met Rusland te pushen en om de Amerikaanse bevolking tegen elkaar op te zetten en te overheersen om het huidige endemisch corrupte systeem van coöperatieve oligarchie op zijn plaats te houden:

Alle aspecten van de Russiagate Hoax volledig ontmaskerd https://ian56.blogspot.com/2018/12/debunking-lies-about-mueller.html

We zitten nu in precies hetzelfde scenario dat leidde tot de start van de Eerste Wereldorlog, die werd ontwikkeld door Cecil Rhodes en zijn bende globalisten op het Britse buitenlandse kantoor. Vul gewoon China en Rusland in waar Duitsland staat.

In tegenstelling tot de Eerste Wereldoorlog hebben alle hoofdrolspelers in het huidige conflict nucleaire wapens en een Derde Wereldoorlog zou het einde betekenen van de menselijke beschaving en al het intelligente leven op onze planeet.

Klik hier voor de Twitterthread over de echte oorsprong van de Eerste Wereldoorlog en de echte geschiedenis van de 20e eeuw.

Geopolitiek – China, Rusland en het einde van de Amerikaanse hegemonie
http://ian56.blogspot.com/2015/05/geopolitics-us-china-and-russia-main.html

Compendium van belangrijke artikelen over geopolitiek, de Neocon-oorlogen, globalisme, de Russiagate Hoax en schendingen van de burgerrechten
https://ian56.blogspot.com/2018/05/compendium-of-important-articles-on.html

Bron: ian56.blogspot

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s