Happy Q Year!

Beste Anons,

Sinds april 2018 hebben wij zo’n vijf gigabyte aan informatie verzameld op de Discord server KU-EN-EL betreft The Great Awakening terwijl we Q volgden op 4chan, 8chan en 8kun. Nu zijn wij klaar om de Normies met open armen te ontvangen! Afgelopen week is een nieuwe server opgezet. Nee, niet ter vervanging van KU-EN-EL maar ter aanvulling. Vanaf 1 januari gaan we een duidelijkere splitsing maken in deze twee Discord-servers. Ze krijgen een nieuwe naam en avatar.

Normies zitten niet op 8kun dus wat is de beste manier om hen te bereiken? Social Media!

Zie de infographic:

schema-structuur

KU-EN-EL wordt Qnl BIEB:

Vooral statische informatie, geen Q-posts meer maar die kun je altijd vinden op https://qmap.pub. Wel aanvulling van nieuwe informatie (kennis / feiten /  naslagwerk / boeken, geen actuele nieuwsberichten, die horen in de War Room). Dient vooral als bibliotheek, archief en back-up. Er kan nog wel gewoon gekletst worden, zowel in de lounge tekst als in de voice chat.

QAnon Nederland zal de Qnl WAR ROOM worden.

Actiecentrum, nieuws en actualiteiten, threads en tweets, onderzoek. Een tiep-lounge voor tekst chat en de Q Bar voor voice chat. Hier lichten we de anderen in wat er gebeurt, hier laten we weten wanneer er nieuwe Q-posts zijn, vanaf hier gaan we informatie delen op Social Media.

De naam War Room wordt niet voor niets gebruikt. Hier is geen plaats voor inactieve anons, in dat geval is de server Qnl BIEB een betere plek voor jou.

Als je je aanmeldt bij Qnl WAR ROOM, wordt er wel van je verwacht dat je tenminste één Social Media account hebt op tenminste één van de meestgebruikte platforms nl. Facebook, Twitter en/of Instagram.

Wij adviseren je dit te doen met een schuilnaam, niet je eigen naam. Gebruik ook een apart e-mailadres hiervoor, bijvoorbeeld een proton-mailadres.

Q heeft meerdere malen gezegd: “You have more than you know.” We hebben dus alles! Alles wat we moeten weten staat online en elke dag komt er nog nieuwe informatie bij. Maar helaas zijn de Nederlanders nog niet zo wakker als de Amerikanen.

De Great Awakening is wereldwijd. Ook Europa komt aan de beurt in de swamp draining. Daarom is het beter dat zoveel mogelijk Nederlanders weten wat er gaat komen. En daarom is het onze taak ze naar onze informatie te leiden, op te vangen en te informeren.

Vindbaarheid op Internet:

Onze website QAnon Nederland komt als eerste naar boven als normies met Google (meestegebruikte zoekmachine) zouden zoeken naar “qanon nl” of “qanon nederland”. Wanneer zij op het zoekresultaat klikken komen zij op de homepage van deze site. Daar staan de links van onze Discord servers met beknopte informatie. Als ze besluiten door te klikken, vangen wij ze op. Vanaf onze servers worden zij dan tevens geadviseerd een Social Media account te nemen om de Great Awakening nóg groter te maken. Something BIG is coming… wij denken dat Trump publiek gaat met QAnon.

hannity-ask-the-q

Vindbaarheid en actie op Social Media:

 • Volg elkaar (plaats je Social Media in #volg-elkaar) en volg zoveel mogelijk “wakkere” Nederlanders, ook al zijn ze niet zichtbaar met QAnon bezig.
 • Retweet elkaar, post antwoorden onder tweets van Bekende Nederlanders en Bekende Buitenlanders.
 • Volg Trump.
  https://twitter.com/realDonaldTrump
  https://www.facebook.com/DonaldTrump/
  https://www.instagram.com/realdonaldtrump/
 • Gebruik trending hashtags.
 • Stuur memes uit en voorzie de tekst van die tweet/post met een hashtag bijv. #GreatAwakening of #QAnon maar doe dit niet te snel achter elkaar want Twitter denkt dan dat je een bot bent en dan word je geblokkeerd. Zie #beeldmateriaal (WAR ROOM) en/of #meme-plaatjes (BIEB) voor een grote voorraad memes of maak zelf iets als je dat kan.
 • Blijf altijd beleefd, laat je niet uitdagen door trollen.
 • Onderbouw info met feiten.
 • Plaats bij je mening een meme om op te vallen.
 • Indien mogelijk: debunk het nepnieuws van NOS, RTLnieuws en vooral Erik Mouthaan! LOL
 • Hoe meer we (re)posten, des te meer kans we maken dat het gezien wordt door de normies en kunnen zij inhaken.

 

Herkenning op Social Media:

We laten iedereen natuurlijk vrij om te doen wat hij/zij wil op een eigen account. We stellen echter voor om voor herkenbaarheid allemaal dezelfde Twitter/Facebook-cover te gebruiken op je profielpagina. (Insta heeft geen cover, alleen profielfoto.) Je kan de URL van de website in je bio zetten, op de website staan beide links naar de Discord servers en kan men kiezen waar men zich wil aanmelden.

Deze kun je opslaan (rechtermuisklik) en gebruiken op Twitter:

QNL-TWITTER-COVER

Deze kun je opslaan (rechtermuisklik) en gebruiken op Facebook:

QNL-FACEBOOK-COVER

Wij hopen op deze manier meer duidelijkheid te scheppen wat het verschil is tussen de twee servers. En nu is een mooie tijd om dit te doen; een nieuw jaar, een nieuw begin. Dat Qnl een veelgehoorde kreet mogen worden op Social Media en laten we een grote steen bijdragen in deze strijd van GOOD vs. EVIL.

Wij zijn nu het nieuws, let’s spread it!

Sluit je aan!

Qnl War Room: https://discord.gg/3PpsA8w

Qnl Bieb: https://discord.gg/UJnYXJA

**WWG1WGA & A HAPPY Q YEAR** o7

meme-war

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s