Maurice de Hond: Wurgslang van anderhalve meter en onnodige bangmakerij

Een wurgslang van anderhalve meter

Sociaal geograaf en data-analist Maurice de Hond vindt dat het kabinet de samenleving onnodig en ongefundeerd enorme schade toebrengt. Hij begrijpt niet dat de beleidsmakers weigeren in te zien dat het coronavirus vooral via de lucht en niet via direct contact wordt overgedragen. Volgens De Hond kunnen we gewoon met zijn allen op het terras zitten of op het strand liggen. De ventilatie is er immers 100 procent!

“Verpleeghuizen, scholen,bioscopen: zeg dat ze hun luchtcirculatie goed regelen, zet zomers de ramen open, maar dat zegt het RIVM niet. Verbijsterend.”

Weg met de wurgslang van anderhalve meter, is het motto van De Hond.

camera Het gesprek is inmiddels van Youtube gehaald. Bekijk en beluister het gesprek “Een wurgslang van anderhalve meter” daarom op Bitchute. Klik hier.

 

We worden onnodig bang gemaakt

Onzinnige en disproportionele maatregelen doen meer kwaad dan goed. Opiniepeiler en data-onderzoeker Maurice de Hond komt tot de conclusie dat het Nederlandse beleid op wankele en onvolledige data is gebaseerd. Bovendien blijken, volgens de Hond, de aannames van het RIVM over de verspreiding van het virus onjuist. Niet de directe overdracht binnen anderhalve meter is relevant, maar de verspreiding via aerosols, miniscule druppels die door de lucht zweven. Dat is volgens de Hond ook de reden dat de meeste besmettingen binnen plaatsvinden, in ruimtes met meerdere mensen en een matige ventilatie. “Kijk eens naar Afrika, naar het vluchtelingenkamp op Lesbos, naar India. Nauwelijks of geen besmettingen, hoewel de mensen daar vaak dicht opeengepakt zitten. Door de (arme) omstandigheden daar is er veel natuurlijke ventilatie, de aerosols blijven er niet hangen.”

De anderhalve meter samenleving is dus onzinnig, evenals een deel van de maatregelen. De Hond hoopt dat WHO en RIVM deze informatie betrekt bij het beleid, dat kan wereldwijd veel doden en economische schade voorkomen.

camera Bekijk en beluister het gesprek “We worden onnodig bang gemaakt”, klik hier.

Bron: www.weltschmerz.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s