QAnon

Q is een persoon (of meerdere personen) die volgens ons een militaire achtergrond heeft en in contact staat met Donald J. Trump. Hij of zij informeert, instrueert en adviseert ons op crytologische wijze over Trump’s “Draining The Swamp” in de Verenigde Staten. Vandaar dat wij ook de tweets van Trump nauwlettend in de gaten houden. Vaak staan medelingen van Q in verband met tweets van Trump.
Anon staat voor alle anonieme personen die op het forum communiceren met Q en de cryptische puzzels proberen op te lossen.

Waarom anoniem? Omdat degenen die achter de Clintons en Obama staan ons al snel als ‘racist’ en/of ‘nazi’ wegzetten. Wij zijn geen alt-rechts. Wij zijn een groep mensen die op zoek is naar de waarheid.

 

Waar kun je de Q-posts vinden?

De Q-posts kun je vinden op 8chan.net. Aangezien dit een moeilijk te navigeren forum is en lastig om geaccepteerd te worden door de Anons (anoniemen) aldaar, raden wij je aan om de pagina te bekijken waarop alle Q posts gegenereerd worden. Op deze manier worden nep-posts al weggefilterd en kun je er zeker van zijn dat je de juiste posts ziet.

Klik op een van de volgende links:
Q-posts
Q-posts