Over QAnon

Eerst leggen we uit wie “Q” is en wie “Anon” is. Q-Anon verscheen eind oktober 2017 op 4chan en later op 8chan en nog later op 8kun. “Q” liet aanwijzingen achter via berichten die leidden tot onderzoek door patriotten over de hele wereld. De belangrijkste missie van Q-Anon is om te onderwijzen, het kwaad bloot te leggen, licht te werpen op de duisternis en bewustzijn en waarheid te brengen. Q-Anon leerde patriotten hoe ze het moesten opnemen tegen de Deep State/NWO-puppets en nooit op te geven! Q is een persoon (of meerdere personen) die volgens ons een militaire achtergrond heeft en in contact staat met Donald J. Trump. Q informeert ons, meestal op cryptologische wijze, over Trump’s “Draining The Swamp” in de Verenigde Staten. Alles wat Q met ons gedeeld heeft vind je op https://qmap.pub/.

Anon staat voor alle anonieme personen die op het forum communiceren met Q en de al dan niet cryptische puzzels proberen op te lossen.

Aangezien 8chan uit de lucht werd gehaald, is  Q ons gaan informeren op 8kun.top, de opvolger van 8chan. De Deep State doet er alles aan om de wakker wordende massa terug in slaap te brengen en te houden. Laat dit niet gebeuren! Wie zijn de Deep State? Iedereen in overheden, inlichtingendiensten en media die Trump tegenwerken en hem zwart proberen te maken. Er worden verschillende termen gebruikt voor deze Dark Side: Deep State, Cabal, Globalisten, Nieuwe Wereldorde etc. Leer en snel zul je beseffen dat alles wat je hebt geleerd deceptie is.

Waarom anoniem? Omdat degenen die achter de Clintons en Obama staan ons al snel als ‘racist’ en/of ‘nazi’ wegzetten. Anons zijn geen alt-rechts. Anons zijn een groep gewone burgers: vaders, moeders, hard werkende arbeiders, zelfstandigen, huismannen en -vrouwen, studenten, IT’ers, gepensioneerden, ambtenaren, leraren, kortom… uit alle lagen van de (wereld)bevolking! Een groep van miljoenen, een groep die op zoek is naar de waarheid en de corrupte cabal wil ontmaskeren.

Trump’s “Draining The Swamp” gaat ook voor Nederland zeker gevolgen krijgen. Wij proberen je op deze site zo goed mogelijk te informeren.

QAnon Nederland probeert Nederlanders wakker te schudden over wat er écht gaande is in de wereld. Het NOS Journaal en RTL Nieuws zijn niet altijd eerlijk tegen ons en hebben beperkt de tijd om ons te informeren. Het zijn juist de onderwerpen die je niet ziet in het nieuws die voor ons belangrijk zijn om te weten. Daarom gaan wij m.i.v. vandaag, 4 april 2018, je informeren over zaken die je niet ziet in het Journaal.

De onderwerpen zullen niet altijd geschikt zijn voor de zwakke maag. Mensensmokkel, corruptie, pedofilie, illegale immigratie en de Nieuwe Wereldorde zullen de belangrijkste onderwerpen zijn. Als je op zoek bent naar Politieke Correctheid, verzoeken we je deze site te verlaten. Wij zijn namelijk NIET politiek correct. Wij schrijven waar het op staat en/of linken door naar andere sites waar de waarheid je voorgelegd wordt. Aan jou de keus wat je ermee doet. Ons doel is om Nederland wakker te schudden en dat zal soms als schokkend worden ervaren.